Το μήνυμα του Χάρισε Ζωή γυρίζει τη Σύρο με καγιάκ! (1-3/10)

Afisa_1-01-01-low

 

30 ναυτικά μίλια με κουπί

για τη διάδοση της εθελοντικής δωρεάς μυελού των οστών

 

Το Χάρισε Ζωή ενώνει ξανά τις δυνάμεις με το South Evian Gulf team για τη διάδοση της εθελοντικής δωρεάς μυελού των οστών! Αυτή τη φορά, ο αθλητής καγιάκ ανοιχτής θαλάσσης Άγγελος Χριστοφίδης θα επιχειρήσει στις 1 – 3 Οκτωβρίου 2015 τον περίπλου του νησιού της Σύρου, αφιερώνοντας και πάλι το εγχείρημά του στο έργο ευαισθητοποίησης του πληθυσμού και προσέλκυσης νέων εθελοντών δοτών στην εθνική και παγκόσμια δεξαμενή, ώστε όλοι μαζί να κάνουμε στο μέλλον τη λευχαιμία παρελθόν.

Η αποστολή θα πραγματοποιηθεί Το South Evian Gulf team επιχειρεί τον περίπλου του νησιού με καγιάκ, με την υποστήριξη του Ναυτικού Ομίλου Σύρου.

Αφετηρία και τερματισμός στην Ερμούπολη. Σας περιμένουμε το Σάββατο 3/10 στο λιμάνι για την υποδοχή του καγιάκ, ώρα 12:00, και στη συνέχεια στο κτήριο του Ναυτικού Ομίλου Σύρου, ώρα 18:00, για την ενημερωτική ομιλία του Χάρισε Ζωή σχετικά με την εθελοντική δωρεά μυελού των οστών.

 

Γινόμαστε εθελοντές δότες μυελού των οστών, απλά, εύκολα και ανώδυνα, δίνοντας ελπίδα στους ασθενείς που πάσχουν από καρκίνο του αίματος,όπως η λευχαιμία.

ΠΕΡΙΟΧΗ: Σύρος
ΗΜΕΡ/ΝΙΑ: 03/10/2015
ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ: Αλεξάνδρα Σαρμά
ΔΕΙΓΜΑΤΟΛΗΨΙΑ: Ναι
ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ:  South Evian Gulf Team, Ναυτικός Όμιλος Σύρου
ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ:  2610 997510