Στο συνέδριο Capital + Vision 2015 συμμετέχει το Χάρισε Ζωή (4-5/11)

Στο πολυσυνέδριο Capital + Vision 2015 που διοργανώνουν το Ελληνογερμανικό Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο, η Εφημερίδα «Κεφάλαιο», η πύλη Capital.gr και η εταιρεία Συμεών Γ. Τσομώκος Α.Ε. θα έχει τη χαρά φέτος να συμμετέχει για πρώτη φορά το Χάρισε Ζωή! Στο συνέδριο που έχει ως θέμα «Εξωστρέφεια και Ελληνική Οικονομία: Η ώρα της ανασυγκρότησης» και θα πραγματοποιηθεί στο Athens Ledra Hotel, στις 4 και 5 Νοεμβρίου 2015, θα βρίσκονται με σταντ οι εθελοντές δράσης του Χάρισε Ζωή για να ενημερώνουν τους συμμετέχοντες για την εθελοντική δωρεά μυελού των οστών και τις δράσεις του Κέντρου.

Στόχος του Capital + Vision είναι το πάντρεμα της επιχειρηματικότητας με το όραμα της κοινωνικής υπευθυνότητας. Συνδυασμός που επιτυγχάνεται μέσω της πλαισίωσης του βασικού κορμού του συνεδρίου από μια σειρά παράλληλων εκδηλώσεων, οι οποίες διοργανώνονται από δεκάδες δημόσιους και ιδιωτικούς φορείς, μη κυβερνητικές οργανώσεις (ΜΚΟ), καινοτόμες επιχειρήσεις και από εκπροσώπους των παραγωγικών δυνάμεων της χώρας.

Στην κεντρική εκδήλωση του περσινού συνεδρίου παραβρέθηκαν πάνω από 25 ομιλητές υψηλού κύρους καθώς και πολλά μέλη του υπουργικού συμβουλίου της προηγούμενης κυβέρνησης. Στο επίσημο δείπνο συμμετείχαν πάνω από 200 προσκεκλημένοι και περίπου 1500 επισκέπτες παρακολούθησαν το συνέδριο.

Το πρόγραμμα των φετινών εκδηλώσεων του Capital + Vision θα καλύψει καίρια θέματα που απασχολούν τη σύγχρονη  κοινωνία, την εξαγωγική δραστηριότητα και τα capital controls, τις υποδομές, την πρόσβαση στη χρηματοδότηση, τον τουρισμό, την αγροτική παραγωγή κ.α.

Η συμμετοχή στο συνέδριο είναι Δωρεάν. Ακολουθεί το πρόγραμμα του συνεδρίου.

CapitalVision_1

CapitalVision_2

CapitalVision_3

ΠΕΡΙΟΧΗ: Αθήνα
ΗΜΕΡ/ΝΙΑ: 4-5/11/2015
ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ: Μαρία Κώστογλου
ΔΕΙΓΜΑΤΟΛΗΨΙΑ: Ναι
ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ: Ελληνογερμανικό Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο, Εφημερίδα «Κεφάλαιο»,  Capital.gr και  Συμεών Γ. Τσομώκος Α.Ε.
ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ:  2610 997510