Τα Goody΄s Burger House Ναυπλίου παραδίδουν στο ΚΕΜΔΟΠ-«Χάρισε Ζωή» επιταγή 10.000€

Δόθηκε την Τετάρτη η επιταγή των 10.000€ από τα GOODY’S Ναυπλίου στο Κέντρο Ενημέρωσης και προσέλκυσης εθελοντών Δοτών Μυελού των Οστών Πανεπιστημίου Πατρών (ΚΕΔΜΟΠ) – «Χάρισε Ζωή». Παρόντες και οι βασικοί συντελεστές «ΔΕΣΜΟΙ ΑΙΜΑΤΟΣ».

Την επιταγή έδωσε ο ιδιοκτήτης του Goody΄s Burger House Ηλίας Πουρσανίδης, κορυφαίος πρώην παίκτης του Ολυμπιακού και της Εθνικής Ελλάδος, που διακρίνεται για την διοργάνωση παρόμοιων εκδηλώσεων με κοινωφελή σκοπό.

Το ποσό αυτό είναι η είσπραξη της πολύ όμορφης συναυλίας που διοργανώθηκε πρόσφατα στο χώρο της επιχείρησης με τους Λαυρέντη Μαχαιρίτσα, Δημήτρη Σταρόβα, Αλκιβιάδη Κωνσταντόπουλο και Steve Tesser, όπου τιμήθηκαν οι δότες του Συλλόγου Εθελοντών Αιμοδοτών Αργολίδας “Δεσμοί Αίματος” που δώρισαν μυελό των οστών και χάρισαν ζωή!

 

Ένα μεγάλο μπράβο από όλους, στους συντελεστές αυτής της κίνησης και φυσικά στον άνθρωπο Ηλία Πουρσανίδη, που κάθε χρόνο διοργανώνει τις συναυλίες αγάπης για να πηγαίνουν τα χρήματα σε ανθρώπους και οργανισμούς που τα χρειάζονται, καθώς και στον Σύλλογο Εθελοντών Αιμοδοτών Αργολίδας Δεσμοί Αίματος για την πολύτιμη υποστήριξη!
Σας ευχαριστούμε!