Φόρτωση Εκδηλώσεις

« All Εκδηλώσεις

  • Αυτή η εκδήλωση έχει τελειώσει.

Η Πάτρα γιορτάζει την Παγκόσμια Ημέρα Εθελοντή Δότη Μυελού των οστών

24 Σεπτεμβρίου 2018 @ 10:00 - 21:00

|Επαναλαμβανόμενη Εκδήλωση (Προβολή όλων)

An event every day that begins at 10:00am, repeating indefinitely

Το ΚΕΔΜΟΠ – «Χάρισε Ζωή» ανταποκρινόμενο στο κάλεσμα του WMDA διοργανώνει, υπό την Αιγίδα της Ελληνικής Αιματολογικής Εταιρείας (ΕΑΕ),  και την ευγενική υποστήριξη της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας,  στην Πάτρα δράση ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης για την εθελοντική δωρεά μυελού των οστών με σύνθημα «Πάρε μέρος στην αλυσίδα – Γίνε και εσύ δότης».

Με αφορμή τα 10 χρόνια του Διεθνούς  Σιρκουί Καρτ Πάτρας P.I.C.K.®  το ΚΕΔΜΟΠ – «Χάρισε Ζωή»  έχει την τιμή να φιλοξενείται από τους διοργανωτές στο πλαίσιο των παράλληλων  εκδηλώσεων  που ετοιμάζονται από τη Δευτέρα 24 έως και την Παρασκευή Σεπτεμβρίου 2018. Στελέχη και εθελοντές του ΚΕ∆ΜΟΠ – «Χάρισε Ζωή» θα βρίσκονται στην πλατεία Γεωργίου , καθημερινά 10:00-14:00 και 19:00-21:00,  γιορτάζοντας την Παγκόσμια Ημέρα Εθελοντή Δότη Μυελού των Οστών, προκειμένου να ενημερώσουν και να ευαισθητοποιήσουν τους πολίτες σχετικά µε το πως µπορούν να γίνουν εθελοντές δότες.

Το «Χάρισε Ζωή» σας προσκαλεί την Πέμπτη 27 Σεπτεμβρίου στην Πλατεία Γεωργίου στις 20.00 μ.μ. για να πάρουμε μέρος όλοι μαζί στην Αλυσίδα της Ζωής υπό τους ήχους των  «ULALOUM Street show band» γιορτάζοντας την Παγκόσμια Ημέρα Εθελοντή Δότη Μυελού των Οστών.  Η μουσική αυτή εκδήλωση αποτελεί παράλληλη δράση του  10ου PICK ΛΟΥΞ COLA plus ‘N light.

 

Χώρος Διεξαγωγής

Πλατεία Γεωργίου Α’
Πάτρα, Αχαΐας Ελλάδα + Χάρτης Google