Το Χάρισε Ζωή στην ετήσια τιμητική εκδήλωση του Καραϊσκάκειου Ιδρύματος – 3 Φεβρουαρίου 2014

Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος, το Καραϊσκάκειο Ίδρυμα της Κύπρου θα τιμήσει τους Δότες Μυελού των Οστών του 2013 κατά τη διάρκεια Φιλανθρωπικού Gala Dinner, που διοργανώνει την Δευτέρα 3 Φεβρουαρίου και ώρα 20:00 στο Προεδρικό Μέγαρο, υπό την αιγίδα του Προέδρου της Κυπριακής Δημοκρατίας κ. Νίκου Αναστασιάδη.

Πέραν του δείπνου, θα υπάρχει και καλλιτεχνικό πρόγραμμα με την παρουσία γνωστών καλλιτεχνών όπως ο Σταύρος Κωνσταντίνου, ο Τάκης Σωτηρχέλλης, η ‘Ολγα Βενετσιάνου, ο Χρήστος Γρηγοριάδης, ο Στέλιος Κωνσταντάς και η Έλενα Σάββα. Στο πιάνο ο Μάριος Αναστασίου, βιολί ο Ανδρεας Λαρδής και στην καλλιτεχνική επιµέλεια η Αγάθη Βορκά.

Όλα τα καθαρά έσοδα της εκδήλωσης θα διατεθούν για την οικονομική ενίσχυση του Ιδρύματος, ενδυναμώνοντας ακόμα περισσότερο το όραμα του «για ένα κόσμο χωρίς λευχαιμία».

Το Καραϊσκάκειο Ίδρυμα είναι ένας μη κερδοσκοπικός οργανισμός που δημιουργήθηκε από μια μικρή ομάδα ανθρώπων, με απώτερο σκοπό την οργάνωση μιας τράπεζας εθελοντών δοτών μυελού των οστών, για να προσφέρει ελπίδα ζωής σε συνανθρώπους μας που πάσχουν από λευχαιμία και άλλες αιματολογικές κακοήθειες ή παθήσεις.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνείτε στο τηλέφωνο 22772700, στο email: info@karaiskakio.org.cy (Nectaria Papadopoulou) ή στο facebook group Karaiskakio Foundation.

 

gala1