Στο “2ο forum Υγείας” θα συμμετέχει το Χάρισε Ζωή! (30-31 Μαΐου 2014)

 

Στο συνεδριακό και εκθεσιακό διήμερο «2ο Forum Υγείας» που πραγματοποιείται στις 30 και 31 Μαΐου 2014, στο ξενοδοχείο «ΑΣΤΗΡ» στην Πάτρα, θα παραστεί το Χάρισε Ζωή – ΚΕΔΜΟΠ.

Με κεντρική θεματική ενότητα «Παρόν και Μέλλον στην Υγεία. Ο ειδικότερος ρόλος της ως πυλώνας οικονομικής και κοινωνικής Ανάπτυξης», το «2ο Forum Υγείας» το forum θα φιλοξενήσει εκπροσώπους των αρμόδιων φορέων της πολιτείας και της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, των συλλογικών φορέων Υγείας της περιοχής, των φορέων του Ασφαλιστικού κλάδου, του Πανεπιστημίου Πατρών και γενικότερα της τριτοβάθμιας εκπαίδευσης, εκπροσώπων δημοσίων και ιδιωτικών νοσηλευτηρίων και διαγνωστικών κέντρων, εταιρειών του χώρου, εκπροσώπων του Τουριστικού κλάδου και επιχειρηματιών που άμεσα ή έμμεσα δραστηριοποιούνται στον χώρο της Υγείας και συλλογικοτήτων εθελοντικής προσφοράς σε κοινωνικές ανάγκες Υγείας.

Το Χάρισε Ζωή θα συμμετέχει στο forum με μία παρουσίαση του έργου του στο πλαίσιο της ενότητας «Αλληλεγγύη στην Υγεία», καθώς και με την παρουσία stand για ενημέρωση και δειγματοληψία/εγγραφή ενδιαφερόμενων εθελοντών δοτών μυελού των οστών από τους εθελοντές δράσης του Κέντρου.

Στο «2ο Forum Υγείας» θα συζητηθούν οι ενότητες:

– Ο νέος υγειονομικός χάρτης της Αχαΐας και της ΠΔΕ

– Επιχειρηματικότητα και Υγεία

– Ευρωπαϊκά προγράμματα και Υγεία

– Ασφαλιστικός Κλάδος και Υγεία

– Έρευνα- Καινοτομία & Υγεία

– Η Υγεία στην νέα εποχή

– Αλληλεγγύη στην Υγεία

– Λειτουργοί Υγείας και μετανάστευση

– Η Υγεία στα σχολεία.

Κατά τη διάρκεια του διημέρου θα υπάρξουν εταιρικές παρουσιάσεις τεχνολογικών επιχειρήσεων και ερευνητικών φορέων που δραστηριοποιούνται στο χώρο της Υγείας, ενώ θα λειτουργεί και εκθεσιακό τμήμα με αντιπροσωπευτικές εταιρείες του χώρου και φορέων.