Το Χάρισε Ζωή στο 3ο Kitesurf Festival @ Cape Drepano (12 & 13 Ιουλίου)

WEB-3RDKITESURF-FESTIVAL4-723x1024

 

Στις 12 & 13 Ιουλίου 2014 το Δρέπανο Αχαΐας θα γεμίσει αετούς και αθλητές του Kitesurf απ’ όλη την Ελλάδα!!!

Το 3ο Κitesurf Festival έρχεται και αυτή τη χρονιά, γεμάτο αγώνες επίδειξης, θέαμα, πολλές θαλάσσιες δραστηριότητες για αθλητές και επισκέπτες, full μουσική και εκπλήξεις!
Φέτος και για πρώτη φορά, εκτός από τους αθλητικούς αγώνες, το πρόγραμμα θα είναι γεμάτο με παράπλευρες εκδηλώσεις και για τον κόσμο που ενδιαφέρεται να γνωρίσει το kitesurf και τα υπόλοιπα θαλάσσια αθλήματα σανίδας.

Εκπαιδευτές και αθλητές θα παρουσιάσουν τα αθλήματα του Kitesurf, του windsurf και του SUP (Stand Up Paddle Board) ενώ παράλληλα θα υπάρχει και διαθέσιμος εξοπλισμός για το κοινό για να δοκιμάσει αυτά τα υπέροχα αθλήματα!

Οι εθελοντές του ΧΑΡΙΣΕ ΖΩΗ-ΚΕΔΜΟΠ θα βρίσκονται επίσης εκεί προκειμένου να ενημερώσουν και να ευαισθητοποιήσουν το κοινό για εθελοντική δωρεά μυελού των οστών!

Το Σάββατο το βράδυ ο νυχτερινός αγώνας δρόμου «Από Φάρο σε …Φάρο» του Πολεμικού Ναυτικού, με αφετηρία το Φάρο του λιμανιού της Ναυπάκτου, θα καταλήξει στο Φάρο του Δρεπάνου, όπου θα γίνει ο τερματισμός και οι απονομές! Κόσμος και αθλητές από δύο διαφορετικά αθλήματα ενώνονται σε μια παραλία για μια γιορτή για τον αθλητισμό!

Φυσικά δεν θα λείπουν οι εκπλήξεις, διαγωνισμοί για όλο τον κόσμο που θα έρθει στο φεστιβάλ, ενώ dj sets θα συνοδεύουν και τις δύο μέρες του festival!

Τη διοργάνωση έχει αναλάβει το Αθλητικό Σωματείο Διενέργειας Αθλήματος Αετοσανίδας (kitesurf) Ακρωτηρίου Δρεπάνου – “Cape Drepano” που για ακόμα μια φορά, με αυτή τη διοργάνωση αναδεικνύει και στηρίζει ένα Πανευρωπαικό Ναυταθλητικό προορισμό για τα θαλάσσια board sports – το Δρέπανο Αχαΐας.

Μάθετε περισσότερα για το αναλυτικό πρόγραμμα του Φεστιβάλ στο www.wbsf.gr

SAVE THE DATE!

 

Το Φεστιβάλ δεν θα μπορούσε να γίνει πραγματικότητα χωρίς την πολύτιμη στήριξη των χορηγών μας! Στο πιο «γλυκό» 2ήμερο του καλοκαιριού, μέγας χορηγός μας είναι η Λουκουμοποιϊα ΣΚΙΑΔΑΡΕΣΗΣ! ΧΟΡΗΓΟΙ: EVEREST, ΛΟΥΞ, G-FORCE BOARDS, DAKINE, COFFEE ISLAND, BELEHAS TRANSFERS, SLINGSHOT, NO WORK KITE SCHOOL, SUNPOCKET/Οπτικά Ζωγοπούλου-Καζάκος, TITAN, ΑΝΔΡΙΟΠΟΥΛΟΣ Α.Ε. ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ: KALLISTO Spa, ΑΣΚΟΥΝΗΣ Security, RITCH BITCH POOR DOG, AVIS, CARAVEL, CARNA, FUNBAG, Ν.Ο.Π., MIRASOL, ΔΙΗΧΟ. ΧΟΡΗΓΟΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ: OTE TV, xsa.gr, Mojo Radio, patrasevents.gr, Εφημερίδα Πελοπόννησος