Ξεκινά η 13η Πανελλήνια Λαμπαδηδρομία των Εθελοντών Αιμοδοτών Ελλάδος (01/08)

afisa_enarxis_lampadidromias2015-LowRes

Από την πόλη της Κοζάνης ξεκινάει φέτος η ¨Φλόγα της Αγάπης¨, η φλόγα των Εθελοντών Αιμοδοτών και η μεταλαμπάδευση της στις αντιπροσωπίες όλης της χώρας για να ξεκινήσει το Πανελλήνιο ταξίδι της, να διατρέξει φωτίζοντας με το μήνυμα του Εθελοντισμού όλη τη χώρα, νησιωτική και ηπειρωτική και να καταλήξει στις 25 Σεπτεμβρίου στη Λαμία (Θερμοπύλες)  όπου και θα σηματοδοτήσει την έναρξη των εργασιών της 28ης Αμφικτιονίας Συλλόγων Εθελοντών Αιμοδοτών.

H τελετή Αφής της φλόγας της Αγάπης και η έναρξης της 13ης Πανελλήνιας Λαμπαδηδρομίας Συλλόγων Εθελοντών Αιμοδοτών θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 1 Αυγούστου 2015 και ώρα 18:00 στο Υπαίθριο Θέατρο Κοζάνης.

Μετά το τέλος της εκδήλωσης θα συνοδέψουμε τη φλόγα από το υπαίθριο Θέατρο μέχρι το Γραφείο του Συλλόγου όπου και θα διανυκτερεύσει.

Εθελοντές του ΚΕΔΜΟΠ – Χάρισε Ζωή θα παρασταθούν στην εκδήλωση με σκοπό τη στήριξη της εθελοντικής αιμοδοσίας και το μοναδικό έργο που επιτελούν καθημερινά οι Σύλλογοι Εθελοντών Αιμοδοτών σε ολόκληρη την Ελλάδα για τη διασφάλιση μονάδων αίματος για τους ασθενείς της χώρας, καθώς και τη συμβολή τους στο έργο διάδοσης στην εθελοντική δωρεά μυελού των οστών.

 

ΠΕΡΙΟΧΗ: Κοζάνη
ΗΜΕΡ/ΝΙΑ: 01/08/2015
ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ: Μαρία Κώστογλου
ΔΕΙΓΜΑΤΟΛΗΨΙΑ: Όχι
ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ: Σύλλογος Εθελοντών Αιμοδοτών Κοζάνης ¨Γέφυρα Ζωής¨
ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ:  2610 997510 (www.xarisezoi.gr)