Ο Μ. Χατζηγιάννης & το Χάρισε Ζωή τραγούδησαν “25 εκατομμύρια ευχαριστώ”!

«25 εκατομμύρια ευχαριστώ»

 

για την Παγκόσμια ημέρα εθελοντή δότη μυελού των οστών,

μια πρωτοβουλία του ΚΕΔΜΟΠ – Χάρισε Ζωή

 

Με μια μεγάλη συναυλία υποστήριξης της εθελοντικής δωρεάς μυελού των οστών και τιμής των 25 εκατομμυρίων εθελοντών δοτών παγκοσμίως, ολοκληρώθηκαν οι δράσεις του ΚΕΔΜΟΠ-Χάρισε Ζωή, το βράδυ του Σαββάτου στις 8, στο Συνεδριακό και Πολιτιστικό Κέντρο του Πανεπιστημίου Πάτρών.

????????????????????????????????????

????????????????????????????????????

Με τη συναυλία εκφράσαμε «25 εκατομμύρια ευχαριστώ» σε όλους όσοι έχουν εγγραφεί εθελοντές δότες μυελού των οστών παγκοσμίως.

Τη συναυλία πραγματοποίησε το ανανεωμένο μουσικό σχήμα του Μιχάλη Χατζηγιάννη, που με τη ζεστή φωνή του ξεσήκωσε το κοινό και μας χάρισε έντονες συγκινήσεις. Μαζί του επί σκηνής συνέπραξε η Γεωργία Νταγάκη, συνθέτρια, ερμηνεύτρια και μουσικός της κρητικής λύρας. Το θέαμα που παρουσίασαν ήταν πραγματικά συναρπαστικό.

DSC01218-LowRes DSC01220-LowRes DSC01215-LowRes

Περισσότεροι από 30 εθελοντές δράσης βοήθησαν καθ΄όλη τη διάρκεια της βραδιάς για την πραγματοποίηση της συναυλίας, στέλνοντας ισχυρό μήνυμα για τη σημασία του εθελοντισμού, στηρίζοντας εμπράκτως το έργο του «Χάρισε Ζωή» ενάντια στη λευχαιμία. Στο χώρο του φουαγιέ, εξάλλου, νέοι εθελοντές δότες μυελού των οστών εγγράφηκαν στην εθνική και παγκόσμια δεξαμενή δοτών και μια μέρα μπορεί να «χαρίσουν ζωή» σε κάποιον ασθενή που τους έχει ανάγκη.

Τη συναυλία παρουσίασε ο κ. Δημήτρης Σιούτης, θερμός υποστηρικτής του έργου του ΚΕΔΜΟΠ-Χάρισε Ζωή, ενώ απηύθυνε χαιρετισμό ο Διευθυντής της Μονάδας Μεταμόσχευσης Μυελού των Οστών του ΠΓΝΠ και του ΚΕΔΜΟΠ-Χάρισε Ζωή, καθηγητής Αιματολογίας, κ. Αλέξανδρος Σπυριδωνίδης.

DSC01212-LowRes

Τη συμπαράστασή τους στο έργο του ΚΕΔΜΟΠ-Χάρισε Ζωή εξέφρασαν έμπρακτα με την παρουσία τους η Πρύτανις του Πανεπιστημίου Πατρών καθηγήτρια κ. Βενετσάνα Κυριαζοπούλου, ο Διοικητής του ΠΓΝ Πατρών, κ. Χαράλαμπος Μπονάνος, ο Διευθυντής Παθολογικής Κλινικής του ΠΓΝΠ, κ. Χαράλαμπος Γώγος, η Πρόξενος της Γαλλίας, κ. Χριστίνα Δευτεραίου, καθώς και ο αναπληρωτής πρυτάνεως κ. Γιώργος Αγγελόπουλος.

Η εκδήλωση δε θα ήταν δυνατή χωρίς τη στήριξη από τους χορηγούς και υποστηρικτές της:

Α.Ε. Τσιμέντων ΤΙΤΑΝ, C.B.L., Γέφυρα Α.Ε., Μπίκος Πατώματα, MedFrigo, Εφημερίδα Πελοπόννησος, Κόσμος της Πάτρας, έντυπο Τέταρτο, Ραδιοφωνικοί Σταθμοί UpFM, Alpha989, στο Κόκκινο, Kiss FM, Wave 97.4, Max FM, τα ειδησεογραφικά site Juniors Club, NewsPlus, OnMed, PatrasEvents και The Best, καθώς και τα βιβλιοπωλεία Discover και Load Books επιστημονικό βιβλιοπωλείο.

 

Στη διοργάνωση της εκδήλωσης συμμετείχε η Cogitans-δράσεις πολιτισμού.

Όλα τα μέλη του ΚΕΔΜΟΠ-Χάρισε Ζωή θα θέλαμε να εκφράσουμε τις θερμότερες ευχαριστίες μας σε κάθε ένα ξεχωριστά για την ευγενική σας παρουσία και υποστήριξη, και προσβλέπουμε πάντα στην συμπαράσταση και συμβολή σας στην κοινή προσπάθεια ώστε να γίνει η λευχαιμία παρελθόν!!

 

Ραντεβού σ’ ένα χρόνo!