Το Χάρισε Ζωή μαθαίνει Πολεμικές Τέχνες! (14-15/11)

Palamideio_2015

Το Παλαμήδειο Πρωτάθλημα διοργανώνεται για 9 συνεχόμενα χρόνια με εξαιρετική επιτυχία και φέτος το Χάρισε Ζωή θα έχει τη χαρά να συμμετέχει στη γιορτή αυτή της Πολεμικής Τέχνης, μαζί με το Σύλλογο Εθελοντών Αιμοδοτών “Δεσμοί Αίματος”.

Το Πρωτάθλημα αποτελεί πλέον θεσμό στο χώρο των μαχητικών αθλημάτων, και τελεί υπό την αιγίδα της Ελληνικής Ομοσπονδίας Γουσού Κουνγκ-Φού, της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Κικ Μπόξινγκ και σε συνεργασία με τον  (ΔΟΠΠΑΤ) Δημοτικό Οργανισμό Πολιτισμού Τουρισμού και περιβάλλοντος του Δ. Ναυπλίου. Το  Αγωνιστικό Πρόγραμμα του πρωταθλήματος, περιλαμβάνει κατηγορίες Taolu, semi contact, Αγωνιστική Αυτοάμυνα, light Contact και kick Light.


Το μήνυμα στο φετινό Παλαμήδειο  είναι «Γίνε κι εσύ Εθελοντής Δότης Μυελού των Οστών»! Οι εθελοντές του Συλλόγου Εθελοντών Αιμοδοτών «Δεσμοί Αίματος» και του Κέντρου Εθελοντών Δοτών Μυελού των Οστών Πανεπιστημίου Πατρών «Χάρισε Ζωή», θα βρίσκονται και τις δύο ημέρες του πρωταθλήματος  στο χώρο για να ενημερώνουν & να εγγράφουν νέους εθελοντές.

ΠΕΡΙΟΧΗ: Ναύπλιο
ΗΜΕΡ/ΝΙΑ: 14-15/11/2015
ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ: Χριστίνα Καρακωνσταντή, Αίγλη Θεοχάρους, Γεωργία Οικονομοπούλου
ΔΕΙΓΜΑΤΟΛΗΨΙΑ: Ναι
ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ: Παλαμήδειο Martial Arts
ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ:  2610 997510 (www.xarisezoi.gr), http://palamidio.gr/