ΣΕΑ Τραγανού “Η Ελπίδα” – 53η εθελοντική αιμοδοσία με συμμετοχή του Χάρισε Ζωή (15/11)

 

aimodosia

 

Την 53η εθελοντική αιμοδοσία, διοργανώνει την Κυριακή από τις 9.30 το πρωί έως τη 1 το μεσημέρι, ο Σύλλογος Εθελοντών Αιμοδοτών περιοχής Τραγανού «Η Ελπίδα» στο Δημαρχείο της Δημοτικής Κοινότητας Τραγανού.

Επίσης από το κέντρο εθελοντών δοτών μυελού των οστών του Πανεπιστημίου Πατρών (ΚΕΔΜΟΠ) – “Χάρισε Ζωή”, την ίδια μέρα και ώρα θα γίνουν αιτήσεις εγγραφής  δοτών μυελού των οστών, καθώς και λήψεις δειγμάτων για συμβατότητα. Οι δότες πρέπει να είναι ηλικίας 18-50 ετών. Έχει προηγηθεί σχετική ενημέρωση των μελών του Συλλόγου, για το θέμα αυτό, από τον καθηγητή κ. Αλέξανδρο Σπυριδωνίδη.

Όπως σημειώνουν τα μέλη του Συλλόγου, «πριν κάποιος αποφασίσει να γίνει εθελοντής δότης αιμοποιητικών κύτταρων πρέπει να συναισθανθεί ότι η απόφασή του καθορίζει την θεραπεία και έκβαση κάποιου ασθενούς, Γι΄αυτό πρέπει να είναι συνειδητή και ώριμη».
Τονίζεται ότι ο Σύλλογός ιδρύθηκε το 1991 με σκοπό την διάδοση της Εθελοντικής Αιμοδοσίας και την εξασφάλιση αίματος στα μέλη και την οικογένειά τους. «Θέλουμε να σας ευχαριστήσουμε για την εθελοντική προσφορά σας όλα αυτά τα χρόνια και την στήριξη που παρέχεται στον Σύλλογό μας. Με την πράξη σας αυτή προσφέρετε ΖΩΗ  και ΕΛΠΙΔΑ στον συνάνθρωπό μας».

ΠΕΡΙΟΧΗ: Τραγανό, Ηλείας
ΗΜΕΡ/ΝΙΑ: 15/11/2015
ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ: Αλεξάνδρα Σαρμά
ΔΕΙΓΜΑΤΟΛΗΨΙΑ: Ναι
ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ: ΣΕΑ Τραγανού “Η Ελπίδα”
ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ:  2610 997510 (www.xarisezoi.gr)