“Παίζουμε για τη Φλόγα, Παίζουμε για τη Ζωή” (21-22/11)

Floga-Karpenisi

 

Η Πανευρυτανική Ακαδημία Καλαθοσφαίρισης, ο Σύλλογο Παιδιών με Νεοπλασματική Ασθένεια «ΦΛΟΓΑ», ο σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων του 3ου Δημοτικού Σχολείου Καρπενησίου και η Αστυνομική Διεύθυνση Ευρυτανίας συνδιοργάνωσαν ένα διήμερο αφιερωμένο στη Λευχαιμία και, κυρίως, στα παιδιά μικρής ηλικίας που δυστυχώς την περνούν και τη βιώνουν αδίκως σε ένα τρυφερό και πρώιμο στάδιο της ζωής τους.

Το Σάββατο 21 Νοεμβρίου και ώρα 19:00 πραγματοποιήθηκε στον χώρο του 3ου Δημοτικού Σχολείου Καρπενησίου ομιλία με θέμα την δωρεά αιμοπεταλίων και μυελού των οστών, με ομιλήτρια την κα Μαρία Κώστογλου, εθελόντρια δράσης του ΚΕΔΜΟΠ – Χάρισε Ζωή.

Την Κυριακή 22 Νοεμβρίου πραγματοποιήθηκαν δύο φιλικά παιχνίδια φιλανθρωπικού χαρακτήρα στο Κλειστό Δημοτικό Γυμναστήριο. Στις 18:00 αγωνίστηκαν μια μικτή ομάδα του 3ου Δημοτικού Σχολείου Καρπενησίου με αντίπαλο αθλητές από τα προπαιδικά τμήματα της Π.ΑΚ. Στις 20:00 αγωνίστηκαν το αντρικό τμήμα της ομάδας ενάντια στην Αστυνομική Διεύθυνση Ευρυτανίας.

Τα έσοδα των αγώνων διατέθηκαν στον Σύλλογο Γονέων Παιδιών με Νεοπλασματική Ασθένεια «ΦΛΟΓΑ».

ΠΕΡΙΟΧΗ: Καρπενήσι
ΗΜΕΡ/ΝΙΑ: 21-22/11/2015
ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ: Μαρία Κώστογλου
ΔΕΙΓΜΑΤΟΛΗΨΙΑ: Ναι
ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ: Πανευρυτανική Ακαδημία Καλαθοσφαίρισης, ο Σύλλογος Γονέων Παιδιών με Νεοπλασματική Ασθένεια «ΦΛΟΓΑ», ο σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων του 3ου Δημοτικού Σχολείου Καρπενησίου και η Αστυνομική Διεύθυνση Ευρυτανίας
ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ:  2610 997510 (www.xarisezoi.gr)