Γιορτάζουμε την Παγκόσμια Ημέρα Εθελοντή Δότη με “25 εκατομμύρια ευχαριστώ”!

Ο Μιχάλης Χατζηγιάννης live στην Πάτρα

Σάββατο 26 Σεπτεμβρίου

μαζί του η Γεωργία Νταγάκη

 

Τραγουδάμε μαζί

«25 εκατομμύρια ευχαριστώ»

για την Παγκόσμια ημέρα εθελοντή δότη μυελού των οστών

μια πρωτοβουλία του ΚΕΔΜΟΠ – Χάρισε Ζωή

 

Συνεδριακό & Πολιτιστικό Κέντρο Πανεπιστημίου Πατρών

Ώρα έναρξης: 8 μμ

 

«Αλυσίδα Ζωής»

Σάββατο 26 Σεπτέμβρη στις 12:00 στην πλατεία Γεωργίου.

 

Ο Μιχάλης Χατζηγιάννης θα είναι μαζί μας το Σάββατο 26 Σεπτεμβρίου στην Πάτρα, σε μια συναυλία υποστήριξης της εθελοντικής δωρεάς μυελού και τιμής των 25 εκατομμυρίων εθελοντών δοτών μυελού των οστών παγκοσμίως. Αποχαιρετάμε μαζί του το καλοκαίρι, τραγουδάμε για την ευαισθητοποίηση των πολιτών για την Παγκόσμια Ημέρα Εθελοντή Δότη και την ανάδειξη της σημασίας της εθελοντικής δωρεάς μυελού που σώζει ζωές. Υποστηρίζουμε τις δράσεις του ΚΕΔΜΟΠ – Χάρισε Ζωή που διοργανώνει τη συναυλία αλλά και τη δράση «Αλυσίδα Ζωής», το μεσημέρι του Σαββάτου 26 Σεπτέμβρη στις 12:00 στην πλατεία Βασ. Γεωργίου.

Μαζί με τον Μιχάλη Χατζηγιάννη σε μια πρωτότυπη και ενδιαφέρουσα συνύπαρξη επί σκηνής θα βρίσκεται η Γεωργία Νταγάκη, μουσικός της κρητικής λύρας, συνθέτρια και ερμηνεύτρια, παντρεύοντας τους παραδοσιακούς ήχους με το σύγχρονο τραγούδι, σε ένα αποτέλεσμα συναρπαστικό.

Απολαύστε έναν από τους σημαντικότερους συνθέτες – ερμηνευτές μας, με ανανεωμένη μπάντα και θετική διάθεση, σε ένα πλούσιο μουσικό πρόγραμμα που θα σας ξαναθυμίσει παλιές και αγαπημένες επιτυχίες (Βυθός, Δεν Φεύγω, Πιο Πολύ, Καλοκαίρι μου, Πάρτι, Εκδρομή, Για Σένα κ.α.) μέχρι και τις τελευταίες του κυκλοφορίες από το άλμπουμ

«Η Αγάπη Δυναμώνει», («Μέσα σου βρίσκομαι», «Κάτι Δυνατό» κ.α.) και το σάουντρακ «Όρκος Σιωπής», («Δεύτερη Ζωή» κ.α.).

Την ανανεωμένη ορχήστρα του Μιχάλη Χατζηγιάννη πλαισιώνουν οι: Σόλων Αποστολάκης (πλήκτρα), Σπύρος Μάζης (μπάσο), Γιώργος Μητσοτάκης (τύμπανα), Χρήστος Γκάτσος (ηλεκτρική & ακουστική κιθάρα) και Αριέτα Σαϊτά (βιολί).

Ραντεβού στο Συνεδριακό και Πολιτιστικό Κέντρο του Πανεπιστημίου Πατρών, το Σάββατο στις 26 Σεπτεμβρίου στις 8 μμ για μια περιήγηση στη μουσική διαδρομή του δημοφιλούς καλλιτέχνη και μια συνάντηση που θα σας χαρίσει ενέργεια, αισιοδοξία και υπέροχα τραγούδια για … «25 εκατομμύρια ευχαριστώ»!

Οι τιμές των εισιτηρίων θα είναι 10 και 8 ευρώ, ενώ τις επόμενες ημέρες θα ανακοινωθούν και τα σημεία προπώλησής τους.

Στηρίξτε το έργο του ΚΕΔΜΟΠ και ελάτε να τραγουδήσουμε μαζί!

35x50cm_XATZHGIANNHS_FINAL_LOGOS-lowres 

World Marrow Donor Day FINAL OL