Διάσημοι μαζί μας…

Κωνσταντίνος Ζεμαδάνης, ο υπεραθλητής πρεσβευτής του ΚΕΔΜΟΠ-``Χάρισε ζωή``

Ο Κωνσταντίνος Ζεμαδάνης, υπερτριαθλητής, ιατρός & φυσικοθεραπευτής έχει συστρατευτεί στην προσπάθεια του Κέντρου Εθελοντών Δοτών Μυελού των Οστών (ΚΕΔΜΟΠ)- «Χάρισε Ζωή» του Πανεπιστημίου Πατρών, τρέχει για τη Ζωή, διακρίνεται, βραβεύεται και μεταφέρει σε όλο τον κόσμο το μήνυμα της προσφοράς μυελού των οστών!

https://www.xarisezoi.gr/2017/11/02/protos-ston-kosmo-o-zemadanis-konnos-ke-sto-deca-ultra-triathlon-tou-mexikou-meta-tin-elvetia/

https://spa-about.gr/gimnastiki-diaita/k-zemadanis-thriamvos-sto-dyskolotero-triathlo-tou-kosmou/

Ο ΥΠΕΡΤΡΙΑΘΛΗΤΗΣ ΖΕΜΑΔΑΝΗΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ ΣΤΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ULTRA TRIATHLON ΣΤΟ ΜΕΞΙΚΟ

Πρόεδρος της Ελληνικής Δημοκρατίας Α.Ε. Προκόπης Παυλόπουλος

Ο πρόεδρος της Ελληνικής Δημοκρατίας Α.Ε. Προκόπης Παυλόπουλος τιμάει στο Προεδρικό Μέγαρο τον δότη του ΚΕΔΜΟΠ πυροσβέστη Δημήτρη Μανιφάβα που ΧΑΡΙΣΕ ΖΩΗ σε ένα εφτάχρονο παιδάκι στη Ιταλία

Bill Clinton, Πρόεδρος των Ηνωμένων Πολιτειών

Οι τελειόφοιτες της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου Πατρών – Εθελόντριες Δράσης  του Χάρισε Ζωή Γκρέτα Πιτσάβα και Άντρια Κωνσταντίνου (φώτο) κέρδισαν την υποτροφία Αγγελοπούλου CGIU (Clinton Global Initiative University), ταξίδεψαν στην Αμερική και συναντήθηκαν με τον Πρόεδρο Κλίντον όπου του παρουσίασαν το σχέδιο δράσης τους “How to save a Life”.
image008

Νίκος Αναστασιάδης. Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας.

Το ΚΕΔΜΟΠ-Χάρισε Ζωή προσκλήθηκε από τον Πρόεδρο της Κυπριακής Δημοκρατίας στο δείπνο που παρέθεσε στο Προεδρικό Μέγαρο για την τίμηση των δοτών μυελού των οστών του Καραισκακείου Ιδρύματος Κύπρου.

Αντώνης Κανάκης, ραδιοφωνικός, τηλεοπτικός και μουσικός παραγωγός

Ο γνωστός παρουσιαστής Αντώνης Κανάκης παρουσίασε πολλές φορές το έργο και τις δράσεις του ΚΕΔΜΟΠ στην εκπομπή του Ράδιο Αρβύλα και βοήθησε να διαδοθεί το μήνυμα του Χάρισε Ζωή. Τον ευχαριστούμε θερμά.

Έλλη Στάη, Δημοσιογράφος

Η γνωστή δημοσιογράφος Έλλη Στάη έχει διαδώσει σθεναρά το μήνυμα του ΚΕΔΜΟΠ –Χάρισε Ζωή

Βαγγέλης Μώρας, Διεθνής Ποδοσφαιριστής

Ο διεθνής ποδοσφαιριστής και δότης μυελού των οστών για τον αδελφό του, μετέτρεψε τον αδυσώπητο πόνο του σε έργο. Ίδρυσε τον σύλλογο Save Moraς που σε στενή συνεργασάι με το ΚΕΔΜΟΠ κάνει δότες ιδιαίτερα στην περιοχή της Θεσσαλίας. Παρά ον ελάχιστο του ψχ΄ρονο από τον πρωταοπλητισμό που ασκεί, ο Βαγγέλης καταφέρνει να μεταδίδει το μήνυμα του Χάρισε Ζωή σε όλη την Ελλάδα. Όπως χαρακτηριστικά ο ίδιος αναφέρει, Δευτέρα ταξίδεψε από Ιταλία για Αυστραλία όπου νοσηλευόταν ο αδελφός μου, Τρίτη δώρισε τα κύτταρα του, Τετάρτη πέταξε για Ιταλία και Κυριακή έπαιξε αγώνα. Δυστυχώς ο αδελφός του δεν βγήκε νικητής.

Χρήστος Φερεντίνος, παρουσιαστής

Κανένας δεν θα μπορούσε να πει πιο απλά γιατί κάποιος πρέπει να γίνει δότης. Ακούστε τον…

Νίκoς Ζούδιαρης, συνθέτης και Μελίνα Κανά, Τραγουδίστρια, Απόστολος Ρίζος, Τραγουδιστής

Ο γνωστός τραγουδοποιός Νίκος Ζούδιαρης συγκίνησε με τα ζεστά του λόγια το κατάμεστο συνεδριακό κέντρο του Πανεπιστημίου Πατρών. Μαζί με τις εκπληκτικές φωνές της Μλίνας Κανά και του Απόστολου Ρίζου ζήσαμε μια ανεπανάληπτη βραδια. Και οι  τρεις τους συνεχίζουν όπου βρεθούν να διαδίδουν το μήνυμα της αγάπης, της αλληλεγγύης και του Χάρισε Ζωή.

Μιχάλης Χατζηγιάνννης, τραγουδιστής

Ο γνωστός τραγουδιστής Μιχάλης Χατζηγιάννης ξεσήκωσε την νεολαία της Πάτρας και έδωσε το λαμπρό παράδειγμα. Ισως κάποια μέρα να είναι αυτός ο τυχερός που θα μπορεί να Χαρίσει Ζωή.