Φόρτωση Εκδηλώσεις

« All Εκδηλώσεις

  • Αυτή η εκδήλωση έχει τελειώσει.

Η Μαγεία της Μουσικής Ανάβει την Φλόγα! Γινόμαστε δότες Μυελού των Οστών!

5 Μαρτίου 2017 @ 16:00 - 20:00

Στις 5/03/2017 η Μαγεία της Μουσικής Ανάβει την Φλόγα. Στην καρδιά της πόλης στον χώρο του Gazarte η Μαρία, η Χριστίνα, η Μαρίνα, η Κωνσταντίνα Νούλια καθώς και όλοι οι συμμετέχοντες ανάβουμε την Φλόγα στις 16:00, για τα παιδιά που νοσούν από καρκίνο.

Σε μια εκδήλωση που συνδυάζει την μαγεία, την μουσική και την κοινωνική αλληλεγγύη για τα παιδιά που έτυχε να έρθουν αντιμέτωπα με τον καρκίνο της παιδικής ηλικίας και τον Σύλλογο Γονιών παιδιών με Νεοπλασματική ασθένεια «Φλόγα».

Σας προσκαλούμε να αγκαλιάσετε αυτήν την πρωτοβουλία, να γίνετε δότες μυελού των οστών δίνοντας δεύτερη ευκαιρία για ζωή στα παιδιά αυτά και να στηρίξετε με την σειρά σας το έργο του Συλλόγου Φλόγα.

Η «Φλόγα» ιδρύθηκε το 1982 από ελάχιστους γονείς παιδιών με καρκίνο και σήμερα αγκαλιάζει χιλιάδες οικογένειες σε όλη την Ελλάδα, με γραφεία και εκπροσώπους στις μεγαλύτερες πόλεις της χώρας. H Φλόγα συμπαραστέκεται στις οικογένειες και αγωνίζεται για την καλύτερη ιατρική, ψυχική και κοινωνική φροντίδα των παιδιών που νοσούν από καρκίνο.

Η Φλόγα καίει και θα καίει όσο υπάρχουν παιδιά που το έχουν ανάγκη και όσο έχουμε κοντά μας όλους εσάς.

Είσοδος 5 ευρώ.

Από τις 16.00-20.00 θα υπάρχει η δυνατότητα για ενημέρωση και εθελοντική εγγραφή δοτών μυελού των οστών από το ΚΕΔMΟΠ.

 

Λεπτομέρειες

Ημερομηνία:
5 Μαρτίου 2017
Ώρα:
16:00 - 20:00
Κατηγορία Εκδήλωση:

Διοργανωτές

Μαρία Κώστογλου
Φλόγα

Χώρος Διεξαγωγής

Gazarte
Γκάζι
Αθήνα, Ελλάδα
+ Χάρτης Google