Φόρτωση Εκδηλώσεις

« All Εκδηλώσεις

  • Αυτή η εκδήλωση έχει τελειώσει.

1o Athens Civil Society Festival 

21 Απριλίου 2023 @ 14:00 - 23 Απριλίου 2023 @ 20:00

Το ΚΕΔΜΟΠ-“Χάρισε ζωή” σε συνεργασία με τη φιλανθρωπική οργάνωση “Choose Life” και την εθελοντική ομάδα “Bloodsharing” θα συμμετέχει μαζί με περισσότερες από 200 οργανώσεις και φορείς από 21-23 Απριλίου στη μεγαλύτερη γιορτή της Κοινωνίας των Πολιτών του Δήμου Αθηναίων.  Οι επισκέπτες θα έχουν τη δυνατότητα να ενημερωθούν και να εγγραφούν ως εθελοντές δότες μυελού των οστών διευρύνοντας την ελληνική και παγκόσμια δεξαμενή δοτών.

Το 1o Athens Civil Society Festival εμπνέει μέσα από επτά θεματικές και προσκαλεί μικρούς και μεγάλους στο Σεράφειο. Mία πολύχρωμη γιορτή ευαισθησίας, προσφοράς, αλληλεγγύης και συνεργασίας, που συνδέει όλα τα κομμάτια της πόλης και των ανθρώπων της, διοργανώνεται για πρώτη φορά φέτος από τον Δήμο Αθηναίων μέσω του Συν Αθηνάμε τη συμμετοχή περισσότερων από 200 οργανώσεων και φορέωνΤο 1ο Athens Civil Society Festival, που πραγματοποιείται στο Σεράφειο   είναι αφιερωμένο στο έργο και τις δράσεις των φορέων της Κοινωνίας των Πολιτών

Το 1ο ATHENS CIVIL SOCIETY FESTIVAL είναι μια πρωτοβουλία του Δήμου Αθηναίων και του ΣυνΑθηνά που έχει στόχο να ενώσει, να συνδέσει, να στηρίξει, να αναδείξει και να ενδυναμώσει το ενεργό κομμάτι της πόλης: τις οργανώσεις, τους φορείς και τις ομάδες της Κοινωνίας των Πολιτών. Πίσω από την έμπνευση για την υλοποίηση του φεστιβάλ κρύβεται ένα παιχνίδι: το κινεζικό παζλ Tangram, που αποτελείται από επτά επίπεδα σχήματα, τα οποία ενώνονται, «συνεργάζονται», συνδυάζονται για να σχηματίσουν όλα μαζί άπειρα σύμβολα, εικόνες, σχέδια, χωρίς το ένα κομμάτι να επικαλύπτει το άλλο. Αυτή είναι και η φιλοσοφία του Φεστιβάλ. Οι οργανώσεις, οι ομάδες, οι φορείς της Κοινωνίας των Πολιτών θα δώσουν τη δική τους παρουσία, θα παρουσιάσουν τις δράσεις, το έργο και το όραμα τους, θα συνδεθούν μεταξύ τους και έτσι θα δημιουργήσουν μαζί μια αρμονική εικόνα, άλλη κάθε φορά- ανάλογα με το ποια “κομμάτια” της ΚτΠ συνεργάζονται. Μια εικόνα, ωστόσο, το ίδιο σημαντική και ξεχωριστή με κοινό στόχο: μία Αθήνα που θα ανήκει σε όλους και μία ζωή μέσα στην πόλη όπου ο καθένας θα τη ζει με αποδοχή, ισότητα, ισοτιμία, στήριξη και αλληλεγγύη.

Στις 21, 22 και 23 Απριλίου, το 1ο ATHENS CIVIL SOCIETY FESTIVAL, μία πολύχρωμη γιορτή ευαισθησίας, προσφοράς, αλληλεγγύης και συνεργασίας συνδέει τα κομμάτια της πόλης. Όλους εμάς. Όλους εσάς.

Είσαι και εσύ κομμάτι της Αθήνας!

Είσοδος ελεύθερη

 

Δείτε το πρόγραμμα στο https://www.synathina.gr/acsf-schedule/

 

 

Λεπτομέρειες

Αρχή:
21 Απριλίου 2023 @ 14:00
Τέλος:
23 Απριλίου 2023 @ 20:00
Κατηγορία Εκδήλωση:

Χώρος Διεξαγωγής

ΣΕΡΑΦΕΙΟ
Εχελιδών 19 & Πειραιώς 144
ΑΘΗΝΑ, ΑΤΤΙΚΗΣ 11854 Ελλάδα
+ Χάρτης Google