Φόρτωση Εκδηλώσεις

« All Εκδηλώσεις

  • Αυτή η εκδήλωση έχει τελειώσει.

2η Πανελλήνια Εθελοντική Δράση Δωρεάς Μυελού Οστών: «Οι Νοσηλευτές δίνουν ΟΡΑΜΑ ΕΛΠΙΔΑΣ»

13 Σεπτεμβρίου 2023 @ 09:00 - 14 Σεπτεμβρίου 2023 @ 13:00

Το ΚΕΔΜΟΠ-“Χάρισε ζωή” θα συμμετέχει στη δράση που διοργανώνει η Ένωση Νοσηλευτών Ελλάδος στο πλαίσιο της Παγκόσμιας Ημέρας Εθελοντή Δότη Μυελού των Οστών σε συνεργασία με το Σύλλογο «ΟΡΑΜΑ ΕΛΠΙΔΑΣ».

Η 2η Πανελλήνια Εθελοντική Δράση Δωρεάς Μυελού Οστών: «Οι Νοσηλευτές δίνουν ΟΡΑΜΑ ΕΛΠΙΔΑΣ» θα λάβει χώρα από τις 9 έως και τις 18 Σεπτεμβρίου 2023 με αφετηρία το Περίπτερο της Ε.Ν.Ε. στην 87η Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης (Περίπτερο 16, ισόγειο – Stand: 12) και θα συνεχιστεί σε  81 Νοσοκομεία πανελλαδικά,  όπου μέσω των Διοικήσεων και των Διευθύνσεων Νοσηλευτικών Υπηρεσιών, όπου θα διατεθούν εθελοντές – Νοσηλευτές για τη λήψη των δειγμάτων, σε ειδικά διαμορφωμένους χώρους, με τον απαραίτητο υλικοτεχνικό εξοπλισμό, ώστε οι Νοσηλευτές, οι επαγγελματίες υγείας, καθώς και όποιος πολίτης επιθυμεί και πληροί τα κριτήρια για το Σύλλογο «ΟΡΑΜΑ ΕΛΠΙΔΑΣ» (https://oramaelpidas.gr/el/thelo-na-gino-ethelontis-dotis/#poios-mporei-na-ginei-dotis), και για το ΚΕΔΜΟΠ «ΧΑΡΙΣΕ ΖΩΗ» (https://www.xarisezoi.gr/iatrika-kritiria/), να μπορέσει να  γίνει εθελοντής δότης μυελού των οστών.

Για το νομό Αχαΐας η δράση θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 13/9 από 09:00-13:00 στο Γ.Ν.Πατρών “Αγιος Ανδρέας” και στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Πατρών στο Ρίο.

Καλούμε όλους, να συμμετέχουν ενεργά και να υποστηρίξουν την πολύ σημαντική δράση.

Οι Νοσηλευτές προασπίζονται την υγεία και θέτουν τα θεμέλια για την προαγωγή της κοινωνικής ευαισθητοποίησης και αλληλεγγύης.

Αναλυτικά το πρόγραμμα διεξαγωγής της 2ης Πανελλήνιας Εθελοντικής Δράσης Δωρεάς Μυελού Οστών: «Οι Νοσηλευτές δίνουν ΟΡΑΜΑ ΕΛΠΙΔΑΣ»:

2η Πανελλήνια Εθελοντική Δράση ΕΝΕ ΜΥΕΛΟΣ 2023

 

Λεπτομέρειες

Αρχή:
13 Σεπτεμβρίου 2023 @ 09:00
Τέλος:
14 Σεπτεμβρίου 2023 @ 13:00
Κατηγορία Εκδήλωση:

member

ΕΝΕ

Χώρος Διεξαγωγής

Νοσοκομεία Πατρών
ΑΧΑΪΑΣ Ελλάδα + Χάρτης Google