Φόρτωση Εκδηλώσεις

« All Εκδηλώσεις

  • Αυτή η εκδήλωση έχει τελειώσει.

2ο Συνέδριο Φοιτητών Ιατρικών Σχολών

23 Μαρτίου 2018 - 25 Μαρτίου 2018

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΟΡΓΑΝΩΤΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ 2ΟΥ ΣΥΝΕΔΡΙΟΥ ΦΟΙΤΗΤΩΝ ΙΑΤΡΙΚΩΝ ΣΧΟΛΩΝ

Με ιδιαίτερη χαρά και τιμή θα θέλαμε να σας ανακοινώσουμε τη διοργάνωση του «2ου Συνεδρίου Φοιτητών Ιατρικών Σχολών» το οποίο θα πραγματοποιηθεί στις 23 – 25 Μαρτίου 2018, στην Πάτρα στο Ξενοδοχείο Astir.
Έπειτα από την επιτυχημένη διοργάνωση του 1ου Συνεδρίου Φοιτητών Ιατρικών Σχολών στις 5-6 Απριλίου 2014, στην πόλη της Λάρισας, βούληση μας είναι να κάνουμε εκ νέου θεσμό την εκδήλωση αυτή, ώστε να αποτελέσει σημείο συνάντησης και ανταλλαγής απόψεων των φοιτητών και φοιτητριών της Ιατρικής Επιστήμης.
Στόχος μας είναι να περιληφθούν στο επιστημονικό μας πρόγραμμα κλινικά φροντιστήρια, στρογγυλές τράπεζες, διαλέξεις, ιατρικά debates και επιλεγμένα workshops. Η συμμετοχή διακεκριμένων επιστημόνων με μεγάλη κλινική εμπειρία και αξιοσημείωτο ερευνητικό έργο από όλα τα Πανεπιστημιακά και Ιατρικά Ιδρύματα της χώρας μας, θα προσφέρει μια πρωτόγνωρη τριήμερη εκπαιδευτική εμπειρία στους φοιτητές της Ιατρικής και των άλλων σχολών Υγείας.
Την ευθύνη της διοργάνωσης του Συνεδρίου έχουν οι Πρόεδροι των Συλλόγων Φοιτητών των Ιατρικών Σχολών των Πανεπιστημίων Θεσσαλίας, Κρήτης, Πατρών, κ.κ. Αγγελική Κολτσίδα, Ιωάννης Νικολακάκης και Κωνσταντίνος Γκιάλας, αντίστοιχα, ενώ Πρόεδρος της Επιστημονικής Επιτροπής είναι ο Κοσμήτορας της Σχολής Επιστημών Υγείας του Πανεπιστημίου Πατρών, Καθηγητής κ. Δημήτριος Καρδαμάκης.

Τέλος, να επισημάνουμε ότι στο φετινό συνέδριο (2ο ΣΦΙΣ), πραγματοποιείται υπό την Επιστημονική Αιγίδα του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας, του Πανεπιστημίου Κρήτης, του Πανεπιστημίου Πατρών, της Σχολής Επιστημών Υγείας του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας, της Σχολής Επιστημών Υγείας του Πανεπιστημίου Κρήτης, της Σχολής Επιστημών Υγείας του Πανεπιστημίου Πατρών, του Τμήματος Ιατρικής του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας, του Τμήματος Ιατρικής του Πανεπιστημίου Κρήτης, του Τμήματος Ιατρικής του Πανεπιστημίου Πατρών, της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας, του Ιατρικού Συλλόγου Πατρών, της Ιατρικής Εταιρείας Δυτικής Ελλάδας και Πελοποννήσου, της Ελληνικής Εταιρείας Γηριατρικής Ογκολογίας, της Ελληνικής Καρδιολογικής Εταιρείας, της Ελληνικής Ουρολογικής Εταιρείας και του Κέντρου Ενημέρωσης και προσέλκυσης εθελοντών Δοτών Μυελού των Οστών του Πανεπιστημίου Πατρών (ΚΕΔΜΟΠ) – «Χάρισε Ζωή».
Το συνέδριο απευθύνεται σε προπτυχιακούς φοιτητές Ιατρικής, Φαρμακευτικής, Νοσηλευτικής, συναφών επιστημών υγείας,  συνεργαζόμενων με τον Ιατρικό Τομέα σχολών (π.χ. νομική και πολυτεχνείο) καθώς και μεταπτυχιακούς/διδακτορικούς φοιτητές, νέους ιατρούς και νέους επαγγελματίες των Επιστημών Υγείας και των Θετικών Επιστημών.
Σας προσκαλούμε όλους σε ένα εξαιρετικό εκπαιδευτικό τριήμερο, σε ένα συνέδριο εντελώς διαφορετικό από τα άλλα – μια μεγάλη επιστημονική γιορτή της νέας γενιάς των επιστημόνων από την Ελλάδα και την Ευρώπη.

Λεπτομέρειες

Αρχή:
23 Μαρτίου 2018
Τέλος:
25 Μαρτίου 2018
Κατηγορία Εκδήλωση:

Χώρος Διεξαγωγής

Ξενοδοχείο Αστήρ
Πάτρα, Ελλάδα + Χάρτης Google