Φόρτωση Εκδηλώσεις

« All Εκδηλώσεις

  • Αυτή η εκδήλωση έχει τελειώσει.

3ος Νυκτερινός Παραλίμνιος Δρόμος Ιωαννίνων (11/6)

11 Σεπτεμβρίου 2016

 

nikterinos-ioanninon

3ος Νυκτερινός Παραλίμνιος Δρόμος Ιωαννίνων – 11 Ιουνίου 2016

 

Ο νυκτερινός παραλίμνιος δρόμος των 10 km ήταν η αρχή. Επί δύο χρόνια, το 2014 και το 2015, η διοργάνωση αυτή μάς πρόσφερε δυνατές στιγμές αλλά και τα απαραίτητα εφόδια για να κάνουμε το επόμενο βήμα: Τον νυκτερινό παραλίμνιο αγώνα Ιωαννίνων.

Αυτός ο Ιούνιος λοιπόν θα είναι διαφορετικός. Έρχεται καταρχήν με έναν ημιμαραθώνιο, με την υπόσχεση για μια απόδραση 21 km, με τις εικόνες της λίμνης Παμβώτιδας να συντροφεύουν την προσπάθεια του καθενός να βιώσει τη μοναδική εμπειρία ενός ημιμαραθώνιου. Οι δρομείς έχουν την ευκαιρία να δοκιμάσουν τις δυνάμεις τους και να ξεπεράσουν τον εαυτό τους σε μια από τις ομορφότερες διαδρομές της χώρας.

Η διαδρομή του ημιμαραθώνιου διασχίζει το ιστορικό κέντρο της πόλης με τα πολλά διατηρητέα κτίρια, “αγκαλιάζει” το Κάστρο, τη μικρή αυτή καστροπολιτεία με τα πολλά μνημεία της οθωμανικής κυρίως περιόδου, περνάει κάτω από τα μεγάλα πλατάνια της παραλίμνιας περιοχής, με το Νησί της Παμβώτιδας να σας… κοιτά, και συνεχίζει, δίπλα πάντα στη λίμνη, σε έναν πεζόδρομο, μέσα στη φύση, με τους ήχους της πόλης να χάνονται σταδιακά.

Τη διοργάνωση συμπληρώνει ο αγώνας των 5 km. Ένας μικρός αγώνας σε χιλιόμετρα, αλλά με τις απαιτήσεις και τις δυσκολίες που πάντα έχουν τέτοιου είδους αγώνες.

Σε συνεργασία με το Σύλλογο “Φλόγα” – Παράρτημα Ιωαννίνων, το Χάρισε Ζωή θα βρίσκεται εκεί για να ενημερώνει τους συμμετέχοντες σχετικά με την εθελοντική δωρεά μυελού των οστών και να εγγράφει ενδιαφερόμενους που επιθυμούν να ενταχθούν στην εθνική και παγκόσμια δεξαμενή εθελοντών δοτών μυελού των οστών.

 

Λεπτομέρειες

Ημερομηνία:
11 Σεπτεμβρίου 2016
Κατηγορία Εκδήλωση:

Χώρος Διεξαγωγής

Ιωάννινα
Ιωάννινα, Ελλάδα

Άλλο

Διοργάνωση
Σύλλογος "Φλόγα"
Πληροφορίες
2610 997510 (www.xarisezoi.gr)