Φόρτωση Εκδηλώσεις

« All Εκδηλώσεις

  • Αυτή η εκδήλωση έχει τελειώσει.

59ο Παγκόσμιο Προσκοπικό Τζάμπορη των Αιθέρων

16 Οκτωβρίου 2016

jotajoti2016_poster_02

 

«59ο Παγκόσμιο Προσκοπικό Τζάμπορη των Αιθέρων»

«PINK THE CITY» με το ΑΛΜΑ ΖΩΗΣ

«Γίνε δότης μυελού των οστών» με το Κ.Ε.Δ.Μ.Ο.Π.

Την Κυριακή 16 Οκτωβρίου 2016 και ώρες 10:00 π.μ. – 2:00 μ.μ. στην πλατεία Υψηλών Αλωνίων, όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος, πραγματοποιήθηκε από το 5ο ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΕΡΟΠΡΟΣΚΟΠΩΝ ΠΑΤΡΑΣ σε συνεργασία με την ΕΝΩΣΗ ΡΑΔΙΟΕΡΑΣΙΤΕΧΝΩΝ ΔΥΤΙΚΗΣ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ, το «59ο Παγκόσμιο Προσκοπικό Τζάμπορη των Αιθέρων» (JOTA Jamboree On The Air). Πρόκειται  για μια παγκόσμια Δράση, όπου Πρόσκοποι και Οδηγοί από όλον τον κόσμο έχουν την ευκαιρία να συναντηθούν στον αέρα μέσα από τα ραδιοκύματα, να ανταλλάξουν απόψεις, ιδέες, ευχές, να γνωριστούν και να συνομιλήσουν μέσω ραδιοπομπών, κάνοντας τον πλανήτη μια μεγάλη πολύβουη Προσκοπική παρέα…!

Ένα αερόστατο γεμάτο κέφι, ιδέες για δημιουργικά αεροπροσκοπικά εργαστήρια και αναμνήσεις προσγειώθηκε στην φιλόξενη πλατεία των Υψηλών Αλωνίων με σκοπό να σηματοδοτήσει και στην πόλη της Πάτρας τον εορτασμό των 70 χρόνων Αεροπροσκοπισμού στην Ελλάδα. Συνοδοιπόροι στα ραδιοκύματα και τα δραστήρια μέλη από το «ΑΛΜΑ ΖΩΗΣ» – ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΜΕ ΚΑΡΚΙΝΟ ΜΑΣΤΟΥ Ν.ΑΧΑΙΑΣ, που θα πληοροφόρησαν τόσο τους διερχόμενους πατρινούς όσο και τους ραδιο-συνομιλητές για την σπουδαιότητα της πρόληψης σχετικά με τον καρκίνο του μαστού για τις γυναίκες, αλλά και για την σημαντική εκδήλωση «PINK THE CITY» που διοργανώνουν την ερχόμενη Κυριακή 23 Οκτωβρίου 2016 με αφετηρία την πλατεία των Υψηλών Αλωνίων,  όπου, όλοι μαζί, περπατάμε για τη ζωή, με αισιοδοξία, γνώση και ελπίδα…!

Ακόμα, μέλη του ΚΕΔΜΟΠ – Χάρισε Ζωή βρίσκονταν εκεί για να διατρανώσουν τόσο στους διερχόμενους όσο επίσης και μέσα από τα ραδιοκύματα την σπουδαιότητα της ανθρώπινης υποχρέωσης στην απόφαση να γίνουμε ΟΛΟΙ Δότες Μυελού των Οστών, προσφέροντας αισιοδοξία και αλληλεγγύη σε όσους έχουν ανάγκη.

Στο φετινό «59ο Παγκόσμιο Προσκοπικό Τζάμπορη των Αιθέρων» συμμετείχαν και τα μέλη του 3ου ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΠΡΟΣΚΟΠΩΝ ΠΑΤΡΑΣ.

Λεπτομέρειες

Ημερομηνία:
16 Οκτωβρίου 2016
Κατηγορία Εκδήλωση:

Χώρος Διεξαγωγής

Πάτρα
Πάτρα, Ελλάδα

Άλλο

Διοργάνωση
5ο ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΕΡΟΠΡΟΣΚΟΠΩΝ ΠΑΤΡΑΣ
Πληροφορίες
2610 997510 (www.xarisezoi.gr)