Φόρτωση Εκδηλώσεις

« All Εκδηλώσεις

  • Αυτή η εκδήλωση έχει τελειώσει.

«Αχαιών Αγάπης Γεύμα» από το Πανελλήνιο Αθλητικό Σωματείο Γυναικών Καλλιπάτειρα

18 Φεβρουαρίου 2023 @ 09:30 - 23:30

Το Πανελλήνιο Αθλητικό Σωματείο Γυναικών Καλλιπάτειρα που έχει στο ενεργητικό του σημαντικό φιλανθρωπικό έργο, έχει στηρίξει δυναμικά τα τελευταία χρόνια το «Αχαιών Αγάπης Γεύμα». Η κα  Μαρία Μανουσάκη είναι υπεύθυνη για τη διοργάνωση της εκδήλωσης και για το συντονισμό του τοπικού παραρτήματος της πόλης. Στην εκδήλωση θα παρίσταται η πρόεδρος Κατερίνα Παναγοπούλου .

Θα πραγματοποιηθεί η βράβευση της εθελοντικής ομάδας WILL YOU MARROW ME των φοιτητών της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου Πατρών  ΕΕΦΙΕ  Παραρτήματος Πάτρας για τη δράση ενίσχυσης του εθελοντισμού στα πλαίσια της συνεργασίας του Κέντρου Εθελοντών Δοτών Μυελού των Οστών (ΚΕΔΜΟΠ)-“Χάρισε ζωή” και του  Συλλόγου Γονιών Παιδιών με Νεοπλασματική Ασθένεια «ΦΛΟΓΑ» που στοχεύει στην ενημέρωση και ευαισθητοποίηση της φοιτητικής κοινότητας για την εθελοντική δωρεά μυελού των οστών.

Για την προσφορά του επίσης θα βραβευτεί ο Έλληνας υπερ-τριαθλητής αγώνων ULTRA TRIATHLON & αθλητικόςπρεσβευτής του μηνύματος για την εθελοντική δωρεά μυελού των οστών”  κος Κωνσταντίνος Ζεμαδάνης.

Το «Αχαιών Αγάπης Γεύμα» το Σάββατο 18 Φεβρουαρίου στις 9.30 μ.μ. στο Privilege Event House (πάροδος Αθηνών και Κανελλοπούλου) και το μουσικό πρόγραμμα της βραδιάς θα είναι εναρμονισμένο με την χρονική στιγμή της καρδιάς του Πατρινού Καρναβαλιού 2023. από τον αγαπημένο ερμηνευτή Χρήστο Κωνσταντόπουλο και την περιζήτητη μπάντα Cubaneiros με το εκρηκτικό, λάτιν ρεπερτόριο.

Λεπτομέρειες

Ημερομηνία:
18 Φεβρουαρίου 2023
Ώρα:
09:30 - 23:30
Κατηγορία Εκδήλωση:

Χώρος Διεξαγωγής

Privilege Event House
ΠΑΡΟΔΟΣ ΑΘΗΝΩΝ και ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΥ
ΠΑΤΡΑ, ΑΧΑΪΑΣ Ελλάδα
+ Χάρτης Google