Φόρτωση Εκδηλώσεις

« All Εκδηλώσεις

  • Αυτή η εκδήλωση έχει τελειώσει.

Αγώνας Ζωής : Γίνε δότης μυελού των οστών! Είμαστε 80.000 πάμε να γίνουμε 100.000 !

14 Σεπτεμβρίου 2022 @ 16:00 - 18:00

Ο Οργανισμός Safety Project σε συνεργασία με το ΚΕΔΜΟΠ – Χάρισε Ζωή, σας προσκαλούν και σας περιμένουν την Τετάρτη 14 Σεπτεμβρίου σε μια παράλληλη εκδήλωση στις 4:00 μ.μ. Αγώνας Ζωής: ΓΙΝΕ ΔΟΤΗΣ ΜΥΕΛΟΥ ΤΩΝ ΟΣΤΩΝ στον εξωτερικό χώρο του γηπέδου (στην είσοδο του γηπέδου Δ. ΤΟΦΑΛΟΣ) για να ενημερωθείτε και να γίνουν νέες εγγραφές Εθελοντών Δοτών Μυελού των Οστών!  Πάμε να γίνουμε περισσότεροι Δότες Μυελου των Οστών!   Είμαστε 80.000 πάμε να γίνουμε 100.000 μέλη!

Το πρόγραμμα της εκδήλωσης περιλαμβάνει :

4:00 – 6:00: Ενημερωτικό περίπτερο με εθελοντές από το Χάρισε Ζωή για να γίνουν εγγραφές Νέων Εθελοντών Δοτών Μυελού των Οστών.

Μουσική – Χορός, Μασκώτ – Αγαπημένοι ήρωες των παιδιών, Facepainting (μια καρδιά σύμβολο ζωής) και μια υπέροχη Παράσταση Ξυλοπόδαρου, περιμένουν μικρούς και μεγάλους, για να κάνουν ένα δώρο ζωής προς τους συνανθρώπους μας που μόνη ελπίδα έχουν τη Μεταμόσχευση Μυελού των Οστών!  Στην παρουσίαση της εκδήλωσης ο γνωστός ηθοποιός Κώστας Σόμμερ, όπου θα ενημερώνει για να γίνονται εγγραφές και για το πρόγραμμα που θα ακολουθήσει εντός του γηπέδου. Αγαπημένοι καλλιτέχνες θα είναι εκεί, για φωτογραφίες με τον κόσμο!

5:50 μ.μ. Ξεκινά η 2η δράση: Αγώνας Ζωής για μια Θερμοκοιτίδα!

Grand Opening με την Ειρήνη Παπαδοπούλου! Ο Κώστας Σόμμερ παρουσιάζει την εκδήλωση και του Αγώνα! Οι τσιρλιντερς παρουσιάζουν ένα χορευτκό show με επιτυχίες του Φοίβου.

Στο ημίχρονο του Αγώνα, οι 1550 θα ροκαρουν με ένα τραγούδι για την Πάτρα και επιτυχίες τους !!! Ο Ρουσσέτος Δημητρόγλου με την κιθάρα του θα βγάλει φωτιές και ο Μηνάς Τσίγκος θα ξεσηκώσει τον κόσμο!  Πολλοί γνωστοί δημοσιογράφοι, καλλιτέχνες, αθλητές στηρίζουν τον Αγώνα Ζωής!  Μετά τη λήξη του αγώνα, θα γίνει βράβευση και η Πρόεδρος του Οργανισμού Safety Project, θα παραλάβει την επιταγή του ποσού από τα έσοδα του αγώνα, από τον ΠΡΟΜΗΘΕΑ Πατρών, για τη δωρεά της Θερμοκοιτίδας! Αναλυτικά το πρόγραμμα θα το δείτε στο www.juniorsclub.gr

Οι MEN of STYLE και το TEDx Patras, στηρίζουν την εκδήλωση μας!

Λεπτομέρειες

Ημερομηνία:
14 Σεπτεμβρίου 2022
Ώρα:
16:00 - 18:00
Κατηγορία Εκδήλωση:

Χώρος Διεξαγωγής

ΤΟΦΑΛΟΣ
Πανεπιστημίου 470
ΡΙΟ ΠΑΤΡΑΣ, ΑΧΑΙΑΣ 26443 Ελλάδα
+ Χάρτης Google