Φόρτωση Εκδηλώσεις

« All Εκδηλώσεις

  • Αυτή η εκδήλωση έχει τελειώσει.

“Χάρισε Ζωή” στην Εθνική Ασφαλιστική

5 Φεβρουαρίου 2018 @ 13:30 - 15:00

 

Το Δ.Σ. του Συλλόγου Υπαλλήλων Εθνικής Ασφαλιστικής προσκαλεί τους συναδέλφους στην ενημερωτική εκδήλωση που θα διοργανώσει σε συνεργασία με το ΚΕΔΜΟΠ (Κέντρο Ενημέρωσης και Προσέλκυσης Εθελοντών Δοτών Μυελού των Οστών του Πανεπιστημίου Πατρών) ‘’Χάρισε Ζωή’’ την Δευτέρα 15 Φεβρουαρίου 2018 στις 13:30 μ.μ. στη γυάλινη αίθουσα του Συνεδριακού Κέντρου της Εταιρίας μας.

Η συγκεκριμένη εκδήλωση σκοπό έχει την πληροφόρηση και ευαισθητοποίηση όλων μας γύρω από την εθελοντική δωρεά μυελού των οστών.

Για το λόγο αυτό, εξειδικευμένοι συνεργάτες του ΚΕΔΜΟΠ θα μας αναλύσουν τη σημαντικότητα ύπαρξης εθελοντών δοτών για την αντιμετώπιση σοβαρών ασθενειών που σχετίζονται με τον καρκίνο του αίματος (συνήθως λευχαιμία ή λεύκωμα) ή άλλων αιματολογικών νοσημάτων.

Ειδικότερα, θα μας ενημερώσουν για το τι είναι ‘’εθελοντής δότης’’, πώς μπορεί κάποιος να γίνει, ποια είναι τα ιατρικά κριτήρια καθώς και για τα στάδια που ακολουθούνται από τη στιγμή που ένας εθελοντής δότης βρεθεί συμβατός. Επιπροσθέτως θα συζητηθούν ερωτήσεις/απορίες που θα μας δημιουργηθούν γύρω από το θέμα.

Σημειώνεται ότι στο τέλος της παρουσίασης θα υπάρχει δυνατότητα για όποιον συνάδελφο επιθυμεί να εγγραφεί εθελοντής δότης μυελού των οστών.

 

Λεπτομέρειες

Ημερομηνία:
5 Φεβρουαρίου 2018
Ώρα:
13:30 - 15:00
Κατηγορία Εκδήλωση:

Χώρος Διεξαγωγής

Εθνική Ασφαλιστική
Ελλάδα + Χάρτης Google