Φόρτωση Εκδηλώσεις

« All Εκδηλώσεις

  • Αυτή η εκδήλωση έχει τελειώσει.

ΕΝΕ : 16o Πανελλήνιο Επιστημονικό Επαγγελματικό Νοσηλευτικό Συνέδριο & βράβευση ΚΕΔΜΟΠ

20 Μαΐου 2023 @ 19:00

To 16o Πανελλήνιο Επιστημονικό Επαγγελματικό Νοσηλευτικό Συνέδριο της ΕΝΕ θα διεξαχθεί από τις 17 έως τις 20 Μαΐου στο ξενοδοχείο “Elite City Resort” στην Καλαμάτα και κατά τη διάρκεια του οποίου θα βραβευτεί το Κέντρο Εθελοντών Δοτών Μυελού των Οστών του Πανεπιστημίου Πατρών (ΚΕΔΜΟΠ)-“Χάρισε ζωή” για το έργο του και τη συνολική συνεισφορά του. Το βραβείο θα παραλάβει ο συνεργάτης του Κέντρου μας, ιατρός αιματολόγος Διευθ. της Μ.Μ.Α. του Γ.Ν.Καλαμάτας & Πρόεδρος του συλλόγου “Αρχέγονο Κύτταρο Αίματος”  κος Ιωάννης Αδαμόπουλος.
Μέσα από τα επιστημονικά δρώμενα, οι σύνεδροι θα έχουν τη δυνατότητα να συμμετέχουν σε εξειδικευμένα κλινικά φροντιστήρια και να παρακολουθήσουν διαλέξεις σχετικά με τα πιο πρόσφατα δεδομένα, στους τομείς της Διοίκησης Υπηρεσιών Υγείας και Διαχείρισης Ανθρώπινων Πόρων. Επιπλέον θα είναι σε θέση να ενημερωθούν για επαγγελματικές ευκαιρίες αποκατάστασης σε υπηρεσίες υγείας στην Ελλάδα και σε Ευρωπαϊκές χώρες. Ακόμη θα ενημερωθούν για τις προοπτικές της επιστημονικής τους εξέλιξης σε επίπεδο Συνεχιζόμενης Νοσηλευτικής Εκπαίδευσης, οι οποίες θα διευρύνουν της εξέλιξή τους, τόσο στο σύγχρονο περιβάλλον των  Υπηρεσιών Υγείας, όσο και στο πεδίο της Ακαδημαϊκής τους εξέλιξης.

Συνδιοργανωτές είναι: η Περιφέρεια Πελοποννήσου, ο Δήμος Καλαμάτας, ο Δήμος Πύλου – Νέστορος, η 1η Υγειονομική Περιφέρεια Αττικής. Έχει την έγκριση του ΕΟΦ, του ΣΦΕΕ και είναι υπό την αιγίδα του Υπουργείου Υγείας.

ΧΑΡΙΣΕ ΖΩΗ ΕΝΕ_ΒΡΑΒΕΙΟ

 

Λεπτομέρειες

Ημερομηνία:
20 Μαΐου 2023
Ώρα:
19:00
Κατηγορία Εκδήλωση:

Χώρος Διεξαγωγής

Συνεδριακό Κέντρο Elite
Ναυαρίνου 237
ΚΑΛΑΜΑΤΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ Ελλάδα
+ Χάρτης Google