Φόρτωση Εκδηλώσεις

« All Εκδηλώσεις

  • Αυτή η εκδήλωση έχει τελειώσει.

Ενημερωτική Εκδήλωση της Π.Δ.Ε. και του ΚΕΔΜΟΠ-«Χάρισε Ζωή

26 Σεπτεμβρίου 2017 @ 12:00 - 13:30

Η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδος, με ιδιαίτερη χαρά σάς προσκαλεί στην εκδήλωση που διοργανώνει με τη συνεργασία του ΚΕ.Δ.Μ.Ο.Π. «Χάρισε ζωή», το Σύλλογο Υπαλλήλων Περιφερειακής Ενότητας Αχαΐας της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας, το Σύλλογο Εργαζομένων στην
Αποκεντρωμένη Διοίκηση Πελοποννήσου Δυτικής Ελλάδας και Ιονίου και την Ένωση Μηχανικών Δημοσίων Υπαλλήλων Διπλωματούχων Ανωτάτων Σχολών Δυτικής Ελλάδας (ΕΜΔΥΔΑΣ).
Η εκδήλωση που θα πραγματοποιηθεί στην αίθουσα του Περιφερειακού συμβουλίου την Τρίτη 26 Σεπτεμβρίου και ώρα 12:00 στοχεύει στην ενημέρωση , ευαισθητοποίηση και προσέλκυση εθελοντών μυελού των οστών και εθελοντών αιμοδοτών και εντάσσεται στις προβλεπόμενες δράσεις κοινωνικού χαρακτήρα του ετήσιου, εγκεκριμένου από το Περιφερειακό Συμβούλιο, σχεδίου δράσης 2017.
Κεντρικός ομιλητής θα είναι ο καθηγητής Αιματολογίας/Μεταμόσχευσης Αιμοποιητικών κυττάρων του τμήματος Ιατρικής Πανεπιστημίου Πατρών και Διευθυντής Μονάδος Μεταμόσχευσης Μυελού των Οστών του Π.Γ.Ν.Π. κος Σπυριδωνίδης Αλέξανδρος με θέμα: «Μαζί μπορούμε να κάνουμε την Λευχαιμία παρελθόν».
Έξω από την αίθουσα του περιφερειακού συμβουλίου θα διανέμεται έντυπο υλικό για την ενημέρωση και την προώθηση της ιδέας της δωρεάς μυελού των οστών και θα συμπληρώνονται αιτήσεις για νέους εθελοντές.
Επίσης, στη συμβολή των οδών Αμερικής και Αιγίου κατά τις ώρες 9:30-13:30 θα υπάρχει κινητή μονάδα αιμοδοσίας του Π.Γ.Ν.Π για την λήψη αίματος από τους εργαζόμενους και τους πολίτες. Η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδος, αποσκοπεί μέσω αυτής της διοργάνωσης, να ενισχύσει την προσπάθεια εμπλουτισμού του καταλόγου των δωρητών μυελού των οστών και να εμφυσήσει με κάθε πρόσφορο μέσο,

Λεπτομέρειες

Ημερομηνία:
26 Σεπτεμβρίου 2017
Ώρα:
12:00 - 13:30
Κατηγορία Εκδήλωση:

Χώρος Διεξαγωγής

Αίθουσα Περιφερειακού Συμβουλίου
Καλαμάτα, Μεσσηνία Ελλάδα + Χάρτης Google