Φόρτωση Εκδηλώσεις

« All Εκδηλώσεις

  • Αυτή η εκδήλωση έχει τελειώσει.

Οι φοιτητές του ΙΕΚ Ακμή “βγάζουν γλώσσα”! (19/5)

19 Μαΐου 2016

DAT_Myelos-007_LowRes

Ο Τομέας Νοσηλευτικής & Μαιευτικής του ΙΕΚ ΑΚΜΗ, σε συνεργασία με το Doctoranytime ( www.doctoranytime.gr ) και το “Χάρισε Ζωή” – Κέντρο Ενημέρωσης & Προσέλκυσης Εθελοντών Δοτών Μυελού των Οστών Πανεπιστημίου Πατρών (ΚΕΔΜΟΠ),  “βγάζουν γλώσσα” για καλό σκοπό!

Την Πέμπτη 19 Μαΐου οι σπουδαστές του ΙΕΚ ΑΚΜΗ θα ενημερωθούν για τη σημασία και την αξία που έχει να γινόμαστε το “φάρμακο” των συνανθρώπων μας, όταν μπορούμε, καθώς και για τους τρόπους που έχουμε τη δυνατότητα να γίνουμε εθελοντές δότες μυελού των οστών.

Εκείνη την ημέρα οι συμμετέχοντες στην ενέργεια θα έχουν την ευκαιρία, να πραγματοποιήσουν λήψη επιχρίσματος από το στόμα (δείγμα σάλιου με μπατονέτα) προκειμένου να αντιληφθούν πόσο απλό και ουσιαστικό είναι να γινόμαστε εθελοντές δότες μυελού των οστών και να προσφέρουμε ελπίδα σε συνανθρώπους μας!

Η δημοσιογράφος Μαρία Καρχιλάκη, ο δημοσιογράφος – συγγραφέας Μένιος Σακελλαρόπουλος, η παρουσιάστρια Μαίρη Συνατσάκη, η παγκόσμια και ευρωπαία αθλήτρια Μαρία Χριστοφορίδη, θα βρίσκονται στο Αμφιθέατρο “Οδυσσέας Ελύτης” του ΙΕΚ ΑΚΜΗ (Κοδριγκτώνος 16, Αθήνα) δίπλα στους νέους και θα συμμετέχουν στην ενημέρωση, στην ευαισθητοποίηση και στη διάδοση του θετικών μηνυμάτων  ζωής!

Λεπτομέρειες

Ημερομηνία:
19 Μαΐου 2016
Κατηγορία Εκδήλωση:

Χώρος Διεξαγωγής

Αθήνα
Αθήνα, Ελλάδα

Άλλο

Διοργάνωση
ΙΕΚ ΑΚΜΗ
Πληροφορίες
2610 997510 (www.xarisezoi.gr)