Φόρτωση Εκδηλώσεις

« All Εκδηλώσεις

  • Αυτή η εκδήλωση έχει τελειώσει.

Η Τράπεζα Αίματος “Δ.ΒΛΩΝ” διοργανώνει αγώνες επίδειξης All Star ομάδων του ΣΠΑΚΕ με τις ομάδες της Εθνικής Ενόπλων του ΑΣΑΕΔ.

24 Σεπτεμβρίου 2023 @ 09:00 - 15:00

Οι Ελληνικές Ένοπλες Δυνάμεις και οι θρύλοι του μπάσκετ ενώνουν τις δυνάμεις τους δίνοντας αίμα την Κυριακή 24 Σεπτεμβρίου 2023 στο κλειστό γήπεδο του ΜΕΤΣ και ώρες  09,00 με 15,00 προσφέρουμε ΟΛΟΙ  στον συνάνθρωπό μας. Πάρε κι εσύ μέρος στην αιμοδοσία που διοργανώνεται υπό την αιγίδα του Γενικού Επιτελείου Εθνικής Άμυνας (ΓΕΕΘΑ) και τον Σύλλογο Παλαίμαχων Καλαθοσφαιριστών Ελλάδος (ΣΠΑΚΕ) με την υποστήριξη του Δήμου Αθηναίων και του Ελληνικού Ιδρύματος Καρδιολογίας (ΕΛ.Ι.ΚΑΡ.) Στο πλαίσιο της αιμοδοσίας έχεις την ευκαιρία να απολαύσεις Αγώνες επίδειξης μεταξύ All Star ομάδων ανδρών και γυναικών του ΣΠΑΚΕ,  με τις αντίστοιχες ομάδες της Εθνικής Ενόπλων του ΑΣΑΕΔ. 5 λεπτά αρκούν για να χαρίσουμε ζωή,  γιατί η εθελοντική προσφορά αίματος ΕΙΝΑΙ ζωή ! Η αιμοδοσία αφιερώνεται στα 30 χρόνια μνήμης του Δημήτρη Βλων και εις μνήμην των Αλεξιπτωτιστών Παντελή Θεοδώρου, Κωνσταντίνου Μελιγκώνη και Παναγιώτη Συριανού που έπεσαν εν ώρα καθήκοντος.
Παράλληλα θα πραγματοποιηθούν εγγραφές εθελοντών δοτών μυελού των οστών από το ΚΕΔΜΟΠ-“Χάρισε ζωή’ που θα εκπροσωπείται από την κα Μαρία Κώστογλου.
Ελάτε μαζί μας! Χαρίστε ζωή!

Λεπτομέρειες

Ημερομηνία:
24 Σεπτεμβρίου 2023
Ώρα:
09:00 - 15:00
Κατηγορία Εκδήλωση:

Χώρος Διεξαγωγής

Γήπεδο Μετς
ΜΑΡΚΟΥ ΜΟΥΣΟΥΡΟΥ 70
ΠΑΓΚΡΑΤΙ, ΑΤΤΙΚΗΣ Ελλάδα
+ Χάρτης Google