Φόρτωση Εκδηλώσεις

« All Εκδηλώσεις

  • Αυτή η εκδήλωση έχει τελειώσει.

Είσαι το ταίρι μου; Γίνε εθελοντής και χάρισέ μου τη ζωή!

2 Απριλίου 2017 @ 11:00 - 14:00

Σας προσκαλούμε την Κυριακή 2 Απριλίου στο Δημοτικό Αναψυκτήριο του Δήμου Ηλιούπολης, από τις 11:00 έως τις 2:00 το μεσημέρι, όπου θα παρευρίσκεται η υπεύθυνη για ενημέρωση και προσέλκυση του ΚΕΔΜΟΠ – “Χάρισε Ζωή”, Κα Μαρία Κώστογλου, με σκοπό την ενημέρωση για την εθελοντική δωρεά μυελού των οστών.

Η αφορμή μας είναι να βρεθεί ένας συμβατός δότης για την Δήμητρα. Ωστόσο κανείς δεν μπορεί να μας εξασφαλίσει ότι θα προλάβουμε χρονικά να την βοηθήσουμε. Η ανάγκη μεταμόσχευσης μπορεί να είναι πιο άμεση από την διαδικασία ανάλυσης και καταγραφής των δειγμάτων μας. Αυτό που σίγουρα όμως θα καταφέρουμε είναι να αυξήσουμε την δεξαμενή των εθελοντών για τον κάθε ασθενή που μπορεί να μας έχει ανάγκη στο μέλλον κι εμείς να βρεθούμε στην ευχάριστη θέση με λίγο από το αίμα μας να του χαρίσουμε την ζωή.

Το ΚΕΔΜΟΠ (Κέντρο Εθελοντών Δοτών Μυελού των Οστών Πανεπιστημίου Πατρών) – “Χάρισε Ζωή” ενημερώνει και εγγράφει εθελοντές δότες μυελού των οστών για ασθενείς που πάσχουν από καρκίνο του αίματος, όπως λευχαιμία (τον πιο συνήθη καρκίνο στα παιδιά). Πολλοί από αυτούς τους ασθενείς θα έχουν ελπίδα ζωής αν βρουν συμβατό δότη για να κάνουν μεταμόσχευση μυελού των οστών. Kάντε, λοιπόν, κάτι μοναδικό σήμερα: Εγγραφείτε ως εθελοντές δότες μυελού των οστών και ίσως να σώσετε τη ζωή ενός ασθενούς με καρκίνο. Η δωρεά γίνεται μέσω αίματος και μόνο αν βρεθείτε συμβατοί με ασθενή. Είναι ακίνδυνο, ανώδυνο & σώζεις μία ζωή. Έτσι απλά.

www.xarisezoi.gr

Λεπτομέρειες

Ημερομηνία:
2 Απριλίου 2017
Ώρα:
11:00 - 14:00
Κατηγορία Εκδήλωση:

Χώρος Διεξαγωγής

Δημοτικό αναψυκτήριο Ηλιούπολης
Αθήνα, Ελλάδα + Χάρτης Google