Φόρτωση Εκδηλώσεις

« All Εκδηλώσεις

  • Αυτή η εκδήλωση έχει τελειώσει.

Το Καρπενήσι σύμμαχος στην εθελοντική δωρεά μυελού των οστών! (8/8)

8 Αυγούστου 2016 @ 20:00 - 22:00

index

 

Στις 20:00 στο Κλειστό Γυμναστήριο  Καρπενησίου θα διεξαχθεί   Φιλανθρωπικός αγώνας Μπάσκετ μεταξύ των ομάδων ΠΑΚ και Μεικτής ομάδας Ποδοσφαιριστών Ευρυτανίας. Ο στόχος του αγώνα είναι ιερός και το σκορ δεν ενδιαφέρει κανέναν το μόνο που επιθυμούν και οι δύο ομάδες είναι να ενισχύσουν το έργο του ΚΕΔΜΟΠ – “Χάρισε Ζωή” του Κέντρου Δοτών Μυελού των Οστών στην Πάτρα καθώς και προσφέρουν συμπαράσταση σε έναν δικό μας άνθρωπο και συναθλητή που αντιμετωπίζει πρόβλημα υγείας.

Πριν την έναρξη του αγώνα και στον περίβολο χώρου του Γηπέδου θα έχετε την ευκαιρία να ενημερωθείτε για τον τρόπο που μπορείτε κι εσείς να γίνεται δωρητές  ΖΩΗΣ με έναν απλό και ανώδυνο τρόπο.  Άνθρωποι του ΚΕΔΜΟΠ θα βρίσκονται κοντά μας για να μας λύσουν κάθε απορία και να διαλύσουν κάθε φόβο μας.

Το ΚΕΔΜΟΠ είναι ένα κέντρο ενημέρωσης και προσέλκυσης εθελοντών δοτών μυελού των οστών στο Πανεπιστήμιο Πατρών, το οποίο εγγράφει εθελοντές δότες στην εθνική και παγκόσμια δεξαμενή δοτών, προκειμένου να βοηθά ασθενείς με καρκίνο του αίματος ή άλλες σοβαρές αιματολογικές παθήσεις, που χρήζουν μεταμόσχευσης μυελού των οστών, ώστε να βρουν ένα συμβατό εθελοντή δότη. www.xarisezoi.gr

 

Λεπτομέρειες

Ημερομηνία:
8 Αυγούστου 2016
Ώρα:
20:00 - 22:00
Κατηγορία Εκδήλωση:

Χώρος Διεξαγωγής

Καρπενήσι
Καρπενήσι, Ελλάδα

Άλλο

Διοργάνωση
5ο ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΕΡΟΠΡΟΣΚΟΠΩΝ ΠΑΤΡΑΣ
Πληροφορίες
2610 997510 (www.xarisezoi.gr)