Φόρτωση Εκδηλώσεις

« All Εκδηλώσεις

  • Αυτή η εκδήλωση έχει τελειώσει.

O Φιλοπροοδευτκός Σύλλογος Μυρσίνας Γρεβενών ενημερώνεται για την εθελοντική δωρεά Μυελού των οστών

12 Αυγούστου 2023 @ 19:30 - 21:00

O Φιλοπροοδευτκός Σύλλογος Μυρσίνας Γρεβενών, σε συνεργασία με το ΚΕΝΤΡΟ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ & ΠΡΟΣΕΛΚΥΣΗΣ ΕΘΕΛΟΝΤΩΝ ΔΟΤΩΝ ΜΥΕΛΟΥ ΤΩΝ ΟΣΤΩΝ ΤΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΠΑΤΡΩΝ (ΚΕΔΜΟΠ) – “Χάρισε Ζωή” διοργανώνουν ενημερωτική εκδήλωση σχετικά με τη δωρεά μυελού των οστών.

Στις  12 Αυγούστου 2023 και ώρα 19:30 σας περιμένουμε στον προαύλιο χώρο του δημοτικού σχολείου Μυρσίνας / Γρεβενών, όπου θα πραγματοποιηθεί ενημερωτική ομιλία από την εκπρόσωπο  του ΚΕΔΜΟΠ – “Χάρισε Ζωή”, κυρία Μαρία Κώστογλου. Για όσους το επιθυμούν θα υπάρχει μετά την ομιλία η δυνατότητα εγγραφής ως εν δυνάμει εθελοντής δότης. Η εγγραφή γίνεται με μια αίτηση και τη λήψη στοματικού επιχρίσματος (με μπατονέτα). Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να απευθύνεστε στην Υπεύθυνη Ενημέρωσης και Προσέλκυσης του Χάρισε Ζωή, κ. Μαρία Κώστογλου, κινητό 698 086 6846.

Η Εθελοντική Δωρεά Μυελού των Οστών χαρίζει νέα ελπίδα ζωής σε χιλιάδες ασθενείς που πάσχουν από καρκίνο του αίματος, όπως η λευχαιμία (ο πιο συνήθης καρκίνος στα μικρά παιδιά). Για πολλούς η μόνη ελπίδα ζωής είναι η μεταμόσχευση μυελού των οστών από έναν συμβατό εθελοντή δότη. Το ΚΕΔΜΟΠ -“Χάρισε Ζωή” ενημερώνει για την ανάγκη της εθελοντικής δωρεάς μυελού των οστών και εγγράφει εθελοντές δότες, βοηθώντας ασθενείς που χρήζουν μεταμόσχευσης μυελού των οστών να βρουν το συμβατό εθελοντή δότη που θα τους «χαρίσει» ζωή.

Κάντε, λοιπόν, κάτι μοναδικό σήμερα: Ενημερωθείτε και εγγραφείτε ως εθελοντές δότες μυελού των οστών και ίσως να σώσετε τη ζωή ενός ασθενούς με καρκίνο.

 

Είναι ακίνδυνο, ανώδυνο & σώζεις μία ζωή. Έτσι απλά.

                          Γίνε μέρος της αλυσίδας.

Γίνε κι εσύ εθελοντής δότης μυελού των οστών.

Λεπτομέρειες

Ημερομηνία:
12 Αυγούστου 2023
Ώρα:
19:30 - 21:00
Κατηγορία Εκδήλωση:

Χώρος Διεξαγωγής

Δημοτικό Σχολείο Μυρσίνης Γρεβενών
ΜΥΡΣΙΝΗ ΓΡΕΒΕΝΩΝ
ΜΥΡΣΙΝΗ ΓΡΕΒΕΝΩΝ, ΓΡΕΒΕΝΩΝ Ελλάδα
+ Χάρτης Google