Φόρτωση Εκδηλώσεις

« All Εκδηλώσεις

  • Αυτή η εκδήλωση έχει τελειώσει.

Ο Ι.Σ.Α& η Ν.Υ. του ΓΝ Αγρινίου στο Lake Party στη Λίμνη Τριχωνίδα

24 Αυγούστου 2023 @ 18:00 - 25 Αυγούστου 2023 @ 21:00

O Ιατρικός Σύλλογος Αγρινίου και η Νοσηλευτική Μονάδα Αγρινίου- Ν. Υ. Αιμοδοσίας του Γενικού Νοσοκομείου Αιτωλοακαρνανίας σε συνεργασία με το ΚΕΝΤΡΟ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ & ΠΡΟΣΕΛΚΥΣΗΣ ΕΘΕΛΟΝΤΩΝ ΔΟΤΩΝ ΜΥΕΛΟΥ ΤΩΝ ΟΣΤΩΝ ΤΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΠΑΤΡΩΝ (ΚΕΔΜΟΠ) – “Χάρισε Ζωή” διοργανώνουν ενημερωτική εκδήλωση σχετικά με τη δωρεά μυελού των οστών.
Στα πλαίσια του Lake Party στη Λίμνη Τριχωνίδα στις 24 και 25 Αυγούστου 2023 στο ΚΤΗΜΑ ΠΙΘΑΡΙ και ώρα 18:00 θα σας περιμένει η ομάδα του Ιατρικού Συλλόγου Αγρινίου για να σας ενημερώσει. Θα υπάρχει επιπλέον δυνατότητα εγγραφής ως εν δυνάμει δότης με μια απλή αίτηση και τη λήψη στοματικού επιχρίσματος (με μπατονέτα). Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να απευθύνεστε στην Υπεύθυνη Ενημέρωσης και Προσέλκυσης Εθελοντών Δοτών του ΚΕΔΜΟΠ κ. Μαρία Κώστογλου κινητό 6980866846.
Η Εθελοντική Δωρεά Μυελού των Οστών χαρίζει νέα ελπίδα ζωής σε χιλιάδες ασθενείς που πάσχουν από καρκίνο του αίματος, όπως η λευχαιμία (ο πιο συνήθης καρκίνος στα μικρά παιδιά) και το λέμφωμα. Για πολλούς η μόνη ελπίδα ζωής είναι η μεταμόσχευση μυελού των οστών από ένα συμβατό εθελοντή δότη. Το ΚΕΔΜΟΠ -“Χάρισε Ζωή” ενημερώνει για την ανάγκη της εθελοντικής δωρεάς μυελού των οστών και εγγράφει εθελοντές δότες, βοηθώντας ασθενείς που χρήζουν μεταμόσχευσης μυελού των οστών να βρουν το συμβατό εθελοντή δότη που θα τους «χαρίσει» ζωή.
Κάντε, λοιπόν, κάτι μοναδικό σήμερα: Εγγραφείτε ως εθελοντές δότες μυελού των οστών και ίσως να σώσετε τη ζωή ενός ασθενούς με καρκίνο. Η δωρεά γίνεται μέσω αίματος και μόνο αν βρεθείτε συμβατοί με ασθενή. Είναι ακίνδυνο, ανώδυνο & σώζεις μία ζωή. Έτσι απλά.
Γίνε μέρος της αλυσίδας. Γίνε κι εσύ εθελοντής δότης μυελού των οστών.

ΙΣΑγρινίου

Λεπτομέρειες

Αρχή:
24 Αυγούστου 2023 @ 18:00
Τέλος:
25 Αυγούστου 2023 @ 21:00
Κατηγορία Εκδήλωση:

Χώρος Διεξαγωγής

Κτήμα Πιθάρι Λίμνη Τριχωνίδα
ΛΙΜΝΗ ΤΡΙΧΩΝΙΔΑ
ΛΙΜΝΗ ΤΡΙΧΩΝΙΔΑ, ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑΣ Ελλάδα
+ Χάρτης Google