Φόρτωση Εκδηλώσεις

« All Εκδηλώσεις

  • Αυτή η εκδήλωση έχει τελειώσει.

Ο ΣΕΑ ΚΟΖΑΝΗΣ “Γέφυρα Ζωής” στο Δημοτικό Σχολείο Ευκαρπίας Θεσσαλονίκης

7 Ιουνίου 2022 @ 18:00 - 21:00

Το 4ο Δημοτικό  Σχολείο  Ευκαρπίας σας προσκαλεί  στις εορταστικές εκδηλώσεις  λήξης του σχολικού έτους 2021-22 , οι οποίες  θα λάβουν χώρα στην αίθουσα εκδηλώσεων/γυμναστήριο του 1ου Δημ. Σχολείου Ευκαρπίας .Τμήμα των εορταστικών  αυτών εκδηλώσεων είναι αφιερωμένο στη σπουδαιότητα  της δωρεάς  αιμοποιητικών κυττάρων ,πολύτιμων για ασθενείς με καρκίνο του αίματος ,λευχαιμία και άλλες σοβαρές αιματολογικές παθήσεις. Η έναρξη των εκδηλώσεων γίνεται με την  ενημερωτική εισήγηση του κ. Τσαουσίδη Θεόδωρου, Προέδρου του Συλλόγου «ΓΕΦΥΡΑ ΖΩΗΣ» σε συνεργασία με το ΚΕΔΜΟΠ- “ΧΑΡΙΣΕ ΖΩΗ” (Κέντρο Ενημέρωσης και Προσέλκυσης Εθελοντών Δοτών Μυελού των Οστών του Πανεπιστημίου Πατρών)

Η εκδήλωση περιλαμβάνει ομιλία-βιωματική παρουσίαση της εκπαιδευτικού του σχολείου μας κας  ΛΑΓΚΑ ΙΩΑΝΝΑΣ  ως εθελόντριας δότριας  μυελού των οστών. Θα ακολουθήσει εθελοντική λήψη δειγμάτων σάλιου, από μέλη του Συλλόγου «ΓΕΦΥΡΑ ΖΩΗΣ», η οποία θα διενεργείται κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, στον αύλειο χώρο του σχολείου, σε όσους επιθυμούν  να εγγραφούν  ως  εν δυνάμει δότες μυελού των οστών.

Στη συνέχεια  οι  εκδηλώσεις μας θα διανθιστούν   με μουσική από την παιδική χορωδία του σχολείου μας-με παρουσίαση τραγουδιών του μουσικοσυνθέτη Μ. Χατζηδάκη, υπό την καθοδήγηση των εκπαιδευτικών  μας κ.  Ε. Βετουλάκη και Σ. Μακούλη .Η τελετή λήξης / αποχαιρετισμού των μαθητών των ΣΤ1 & ΣΤ2 τμημάτων  θα συνοδευτεί από  χορευτικές εκδηλώσεις στη  σχολική αυλή  και θα ακολουθήσει μουσικοχορευτικό πάρτι , με διοργανωτή  το Σύλλογο Γονέων & Κηδεμόνων του σχολείου μας!

΄Ωρα εκδηλώσεων : 6.00-9.00 μμ

προσκληση-4ο_ΔΣ_ΕΥΚΑΡΠΙΑΣ

 

 

 

Λεπτομέρειες

Ημερομηνία:
7 Ιουνίου 2022
Ώρα:
18:00 - 21:00
Κατηγορία Εκδήλωση:

member

Σύλλογος Εθελοντών Αιμοδοτών Κοζάνης “Γέφυρα Ζωής”
Τηλέφωνο:
2461040575
Email:
aimodoteskoza@yahoo.gr
Ιστότοπος:
http://www.seakozanis.gr/

Χώρος Διεξαγωγής

1ο Δημοτικό Σχολείο Ευκαρπίας
ΕΥΚΑΡΠΙΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ, ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ + Χάρτης Google