Φόρτωση Εκδηλώσεις

« All Εκδηλώσεις

  • Αυτή η εκδήλωση έχει τελειώσει.

O ΣΕΑ ΚΟΖΑΝΗΣ “Γέφυρα Ζωής” γιορτάζει την Παγκόσμια Ημέρα Εθελοντή Αιμοδότη στην 19η αιμοδοσία της χρονιάς

14 Ιουνίου 2020 @ 15:30 - 20:00

Το μήνυμα του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας για φέτος είναι: Give blood and make the world a healthier place. “Δώσε Αίμα για έναν κόσμο πιο Υγιή”! Την Κυριακή 14/6/20 στην Κεντρική Πλατεία της Κοζάνης 15:30 -20:00. Γιορτάστε μαζί μας! Δώστε Ζωή με το Αίμα σας!!!

Από τις 10:00 μαζί με την Ομάδα Νέων “Έλληνες Οδυσσείς”  μέλη του συλλόγου θα βρίσκονται στην Κεντρική Πλατεία της Κοζάνης για ενημέρωση και προσέλκυση Αιμοδοτών και γενικά δωρητών Ζωής με προωθητικό υλικό και διάφορα events. Παράλληλα θα γίνεται δειγματοληψία στοματικού επιχρίσματος (σάλιου) σε όσους επιθυμούν να εγγραφούν ως εθελοντές δότες μυελού των οστών.

Η Παγκόσμια Ημέρα Εθελοντή Αιμοδότη, που έχει καθιερωθεί από τον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας να εορτάζεται στις 14 Ιουνίου διεθνώς, έχει σαν στόχο να τιμήσει τον ανώνυμο εθελοντή αιμοδότη για την ανιδιοτελή προσφορά του. Δωρίζοντας Αίμα, Σώζετε Ζωές! Όλοι θα πρέπει να έχουν πρόσβαση σε ασφαλείς μεταγγίσεις αίματος, όταν και όπου τις χρειάζονται. ΑΣΦΑΛΕΣ ΑΙΜΑ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ. Φέτος προσαρμοζόμαστε στα περιοριστικά μέτρα που εφαρμόζονται σε όλο τον κόσμο λόγω της πανδημίας του COVID-19. Η ¨Γέφυρα Ζωής¨ θα τιμήσει τους Χιλιάδες συμπολίτες μας, που μέσα σε δύσκολες συνθήκες πανδημίας, με αίσθημα κοινωνικής ευθύνης, δε δίστασαν να δείξουν την αλληλεγγύη τους, προσφέροντας το πιο πολύτιμο δώρο ζωής στους συνανθρώπους τους.

Είναι όμορφο, σπουδαίο, Ανθρώπινο, να μοιραζόμαστε τη χαρά της Ζωής!

Προσφέρουμε Εθελοντικά Αίμα! Χαρίζουμε Ζωή!

Δώσε αυτό που Είσαι, όχι αυτό που έχεις.

Η αγάποη στον συνάνθρωπο παίρνει πραγματική μορφή με την εθελοντική αιμοδοσία όταν προσφέρεται για τον άγνωστο πάσχοντα ασθενή.

 

 

Λεπτομέρειες

Ημερομηνία:
14 Ιουνίου 2020
Ώρα:
15:30 - 20:00
Κατηγορία Εκδήλωση:

member

Σύλλογος Εθελοντών Αιμοδοτών Κοζάνης “Γέφυρα Ζωής”
Τηλέφωνο:
2461040575
Email:
aimodoteskoza@yahoo.gr
Ιστότοπος:
http://www.seakozanis.gr/

Χώρος Διεξαγωγής

Κεντρική πλατεία Κοζάνης
Κεντρική πλατεία Κοζάνης
ΚΟΖΑΝΗ, ΚΟΖΑΝΗΣ Ελλάδα
+ Χάρτης Google