Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

O Σύλλογος «Ορίζοντας» γιορτάζει την Παγκόσμια Ημέρα Εθελοντή Δότη Μυελού των Οστών.

20 Σεπτεμβρίου 2024 @ 11:00 - 21 Σεπτεμβρίου 2024 @ 14:00

O Σύλλογος «Ορίζοντας» σε συνεργασία με το Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο Χανίων (στο πλαίσιο του Προγράμματος Κοινωνικής Υπευθυνότητας “Χανιά – Αλληλεγγύη με Μέλλον”) και το ΚΕΔΜΟΠ «Χάρισε Ζωή» διοργανώνουν ενημερωτική δράση με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Εθελοντή Δότη Μυελού των Οστών.

🗓️19 & 20 Σεπτεμβρίου
⏰11:00 έως 14:00
📍στον χώρο που μας έχει παραχωρηθεί από το ΕΒΕΧ, στο ισόγειο Κατάστημα στην οδό Ελ. Βενιζέλου 4 (απέναντι από την Πλατεία της Δημοτικής Αγοράς)

Ελάτε να σας ενημερώσουμε για την σπουδαιότητα της Δωρεάς Μυελού των Οστών και όλοι μαζί να στείλουμε μηνύματα ευγνωμοσύνης σε όλους τους δότες που χάρισαν μία δεύτερη ευκαιρία για ΖΩΗ σε συνανθρώπους μας που χρειάστηκε να υποβληθούν σε μεταμόσχευση μυελού των οστών.
Κατά τη διάρκεια των δράσεων όποιος επιθυμεί μπορεί να καταγραφεί ως υποψήφιος εθελοντής στην Παγκόσμια Δεξαμενή Εθελοντών Δοτών Μυελού των Οστών.

Details

Start:
20 Σεπτεμβρίου 2024 @ 11:00
End:
21 Σεπτεμβρίου 2024 @ 14:00
Event Category:

Venue

ΕΒΕΧ Πλατεία Δημοτικής Αγοράς
ΕΒΕΧ Πλατεία Δημοτικής Αγοράς Χανίων
ΧΑΝΙΑ, ΧΑΝΙΑ Ελλάδα
+ Google Map