Φόρτωση Εκδηλώσεις

« All Εκδηλώσεις

  • Αυτή η εκδήλωση έχει τελειώσει.

Olympic Yacht Show 2022

8 Οκτωβρίου 2022 @ 10:00 - 10 Οκτωβρίου 2022 @ 19:00

Με αίσθημα κοινωνικής ευθύνης, η ONDECK και η Olympic Marine στηρίζουν το μεγάλο έργο του «ΚΕΔΜΟΠ – Χάρισε Ζωή». Το Κέντρο Ενημέρωσης και Προσέλκυσης Εθελοντών Δοτών Μυελού των Οστών του Πανεπιστημίου Πατρών δέχθηκε με μεγάλη χαρά την πρόσκληση για το Olympic Yacht Show 2022, επιβεβαιώνοντας τη συμμετοχή του στη δεύτερη διοργάνωση της σημαντικής διοργάνωσης, που θα γίνει 7-10 Οκτωβρίου 2022 στις σύγχρονες εγκαταστάσεις της Olympic Marine στο Λαύριο.

Κατά τη διάρκεια του Show θα υπάρχει η δυνατότητα ενημέρωσης των επισκεπτών για τη δωρεά μυελού των οστών, ενώ όσοι το επιθυμούν θα μπορούν να εγγραφούν ως εν δυνάμει δότες.
Η Εθελοντική Δωρεά Μυελού των Οστών χαρίζει νέα ελπίδα ζωής σε χιλιάδες ασθενείς που πάσχουν από καρκίνο του αίματος, όπως η λευχαιμία (ο πιο συνήθης καρκίνος στα μικρά παιδιά) και το λέμφωμα. Δίνοντας λίγο σάλιο, καθένας από εμάς (ηλικίας 18-40 χρονών) μπορεί να γίνει εθελοντής δότης και, μέσα από αυτήν την πράξη αλτρουισμού, ίσως μια μέρα σώσει μια ζωή. Γιατί καθένας μας μπορεί να είναι ο Ένας και μοναδικός συμβατός δότης για έναν ασθενή σε ανάγκη μεταμόσχευσης μυελού των οστών. Αν βρεθεί συμβατός, μπορεί να προσφέρει το πολύτιμο μόσχευμα, απλώς, δωρίζοντας αίμα (μέσω λευκαφαίρεσης).

Όσοι περισσότεροι εγγραφούμε, τόσο θα αυξήσουμε τις πιθανότητες να βρεθούν οι συμβατοί δότες που θα Χαρίσουν Ζωή στους ασθενείς που μας έχουν ανάγκη. Είναι ακίνδυνο, ανώδυνο & σώζεις μια ζωή.

 

Λεπτομέρειες

Αρχή:
8 Οκτωβρίου 2022 @ 10:00
Τέλος:
10 Οκτωβρίου 2022 @ 19:00
Κατηγορία Εκδήλωση:

Χώρος Διεξαγωγής

Olympic Marine
ΛΑΥΡΙΟ
ΛΑΥΡΙΟ, ΑΤΤΙΚΗΣ Ελλάδα
+ Χάρτης Google