Φόρτωση Εκδηλώσεις

« All Εκδηλώσεις

  • Αυτή η εκδήλωση έχει τελειώσει.

Ομιλία στην 5η Ιατρική Ημερίδα φοιτητών του Πανεπιστημίου Πατρών (22/3)

21 Μαρτίου 2016 - 22 Μαρτίου 2016

1711380

Την Τρίτη 22 Μαρτίου 2016 και ώρα 18.00 σας προσκαλούμε στην «5η Ιατρική Ημερίδα», στο ξενοδοχείο ΒΥΖΑΝΤΙΝΟ (Ρήγα Φερραίου 106, Πάτρα). Την ημερίδα διοργανώνει η ΔΑΠ-ΝΔΦΚ Ιατρικής Πάτρας σε συνεργασία με τη Μονάδα Ενδοσκόπιας – Λαπαροσκοπικής Χειρουργικής της Ουρολογικής Κλινικής του Πανεπιστημιακού Γενικού Νοσοκομείου Πατρών, το Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών (ΠΜΣ) «Δημόσια Υγεία» του Τμήματος Ιατρικής του Πανεπιστημίου Πατρών και το Κέντρο Ενημέρωσης και Προσέλκυσης Εθελοντών Δοτών Μυελού των Οστών του Πανεπιστημίου Πατρών (ΚΕΔΜΟΠ) – «Χάρισε Ζωή».

Η ημερίδα θα αποτελείται από δύο θεματικές ενότητες με στόχο να καλύψει πλήρως το μέσο φοιτητή, στον οποίον απευθύνεται η συγκεκριμένη ημερίδα. Η πρώτη ενότητα έχει ως θέμα την Ρομποτική Χειρουργική και τις Νέες Ελάχιστα Επεμβατικές Μεθόδους οι οποίες χρησιμοποιούνται σήμερα στον ιατρικό κλάδο, ενώ η δεύτερη ενότητα αφορά την Δημόσια Υγεία.

Η ημερίδα απευθύνεται σε φοιτητές του Τμήματος Ιατρικής, του Τμήματος Φαρμακευτικής και του Τμήματος Βιολογίας του Πανεπιστημίου Πατρών, ενώ συμμετέχουν διακεκρένα μέλη ΔΕΠ του Τμήματος Ιατρικής του Πανεπιστημίου Πατρών.

Μετά το τέλος της Ημερίδας θα δοθούν πιστοποιητικά παρακολούθησης στους συμμετέχοντες.

Λεπτομέρειες

Αρχή:
21 Μαρτίου 2016
Τέλος:
22 Μαρτίου 2016
Κατηγορία Εκδήλωση:

Χώρος Διεξαγωγής

Πάτρα
Πάτρα, Ελλάδα

Άλλο

Διοργάνωση
ΔΑΠ-ΝΔΦΚ Ιατρικής Πάτρας, Μονάδα Ενδοσκόπιας - Λαπαροσκοπικής Χειρουργικής της Ουρολογικής Κλινικής ΠΓΝΠ, το Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών «Δημόσια Υγεία» Πανεπιστημίου Πατρών
Πληροφορίες
2610 997510 (www.xarisezoi.gr)