Φόρτωση Εκδηλώσεις

« All Εκδηλώσεις

  • Αυτή η εκδήλωση έχει τελειώσει.

«Πάμε με Ποδήλατο», Η 11η Ποδηλατική Βόλτα Πανεπιστημίου Πατρών

7 Μαΐου 2023 @ 10:00 - 14:00

Το Πανεπιστήμιο Πατρών, με την οργανωτική επιμέλεια του Πανεπιστημιακού Γυμναστηρίου και τη σύμπραξη της Επιτροπής Αθλητισμού του Πανεπιστημίου Πατρών, διοργανώνει την θεσμοθετημένη πλέον 11η Ποδηλατική Βόλτα 2023 με τίτλο «Πάμε με Ποδήλατο». Η Ποδηλατοδρομία θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 7 Μαΐου 2023, ώρα 12:00 το μεσημέρι. Η εκκίνηση θα γίνει εμπρός από το κτίριο της Πρυτανείας του Πανεπιστημίου Πατρών με χαιρετισμό από τις Πρυτανικές αρχές και ο τερματισμός θα διεξαχθεί στην πλατεία Γεωργίου.

Στην ποδηλατοδρομία συμμετέχουν το Κέντρο Εθελοντών Δοτών Μυελού των Οστών «ΚΕΔΜΟΠ-Χάρισε Ζωή» και η Φοιτητική Ομάδα υποστήριξης δράσεων ενημέρωσης Εθελοντών Δοτών Μυελού των Οστών “Will you…marrow me”, με περίπτερο ενημέρωσης κατά τη διάρκεια των εγγραφών, με περίπτερο στον τερματισμό αλλά και συμμετέχοντας με πολλά από τα μέλη τους στην Ποδηλατική Βόλτα.

Η 11η Ποδηλατική Βόλτα εκτός από το Πανεπιστήμιο Πατρών υποστηρίζεται από τον Ποδηλατικό Όμιλο Πατρών, τον Ερυθρό Σταυρό, την Ένωση Ραδιοερασιτεχνών Δ. Πελοποννήσου-ΕΡΔΥΠ, την Τροχαία Πατρών, τον Δήμο Πάτρας, τον Αχαϊκό Σύλλογο Προστασίας Πασχόντων από Μεσογειακή Αναιμία Α.Σ.Π.ΠΑ.Μ.Α και τα Ζαχαροπλαστεία ΕΝΤΕΛΒΑΪΣ.

Χώρος Διεξαγωγής

Πανεπιστήμιο Πατρών Κτίριο Διοίκησης (Πρυτανεία)
ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥΠΟΛΗ ΠΑΤΡΩΝ
ΡΙΟ ΠΑΤΡΑΣ, ΑΧΑΙΑΣ 26504 Ελλάδα
+ Χάρτης Google