Φόρτωση Εκδηλώσεις

« All Εκδηλώσεις

  • Αυτή η εκδήλωση έχει τελειώσει.

Parea για τη Φλόγα στην πλατεία Κύπρου στον Πύργο

18 Ιουλίου 2021 @ 17:00 - 21:00

Για 6η συνεχή  χρονιά το «Parea cafe»  στηρίζει τα μικρά παιδιά που πάσχουν από νεοπλασματικές ασθένειες διοργανώνοντας μία όμορφη εκδήλωση την Κυριακή 18 Ιουλίου από τις 5μμ έως τις 9μμ στην πλατεία Κύπρου στον Πύργο με στόχο την ενημέρωση για τον καρκίνο στην παιδική ηλικία αλλά και παράλληλα την ενίσχυση της  «Φλόγας»,  Σύλλογος γονέων παιδιών με νεοπλασματική ασθένεια.

Ομιλίες θα πραγματοποιήσουν η κα Τασία Παπαϊώαννου, εκπρόσωπος Φλόγας του παραρτήματος Αχαϊας, η κα Γκινοπούλου, διευθ. Παιδιατρικής Κλινικής ΠΓΝΠ , η κα Μεσσήνη, συμβουλευτική ψυχολόγος & θα γίνει παρουσίαση του βιβλίου «Ο μπαμπάς μου ο ήρωας μου».

Παράλληλα σε συνεργασία με το ΚΕΔΜΟΠ-ΧΑΡΙΣΕ ΖΩΗ θα γίνεται ενημέρωση & εγγραφή νέων εθελοντών δοτών μυελού των οστών από  εκπροσώπους Σώματος Εθελοντών Σαμαρειτών Διασωστών & Ναυαγοσωστών Τμ. Αμαλιάδας του ΕΕΣ σε συνεργασία και με τη Νοσηλευτική Υπηρεσία Αιμοδοσίας του Γ.Ν. Πύργου που θα διενεργεί εθελοντική αιμοδοσία.

Η εκδήλωση θα κλείσει με μουσική συναυλία από το συγκρότημα «Ελεύθερη Πτώση»

Συνδιοργάνωση : Δήμος Πύργου, Γραφείου Εθελοντισμού Δήμου Πύργου, Σωματείο Παραπληγικών και Κινητικά Αναπήρων Ηλείας, ΗΛΙΑΝΘΟΣ ΚΔΑΠ μεΑ

 

Λεπτομέρειες

Ημερομηνία:
18 Ιουλίου 2021
Ώρα:
17:00 - 21:00
Κατηγορία Εκδήλωση:

Χώρος Διεξαγωγής

Parea Cafe
Πύργος, Ηλείας Ελλάδα + Χάρτης Google