Φόρτωση Εκδηλώσεις

« All Εκδηλώσεις

  • Αυτή η εκδήλωση έχει τελειώσει.

Παρουσίαση του συλλεκτικού λευκώματος της καμπάνιας Ελπί-ΖΩ

12 Δεκεμβρίου 2022 @ 19:00 - 21:00

Το Koita Magazine και η εκδότριά του, Μαριάμ Νίκου στο πλαίσιο της καμπάνιας για την ενημέρωση του παιδικού και εφηβικού καρκίνου, με όνομα Ελπί-ΖΩ“, διοργανώνει την παρουσίαση του συλλεκτικού λευκώματος και προσκαλεί τους καλλιτέχνες και τους συνεργάτες που συμμετείχαν για την δημιουργία του. Η καμπάνια αυτή αποτελεί την εναρκτήρια δράση από μια σειρά εκδηλώσεων που έχουν σκοπό να ευαισθητοποιήσουν τον κόσμο να γίνει δότης μυελού των οστών και να διαδοθεί πόσο απλή διαδικασία είναι. Μαζί μας ο ΕΟΜ, ο εθνικός οργανισμός μεταμοσχεύσεων.

Ένα λεύκωμα με στόχο την ευαισθητοποίηση του κόσμου για τον παιδικό καρκίνο και την ενημέρωση σχετικά με την μεταμόσχευση μυελού των οστών είναι το επόμενο έργο της ομάδας του Kοita. Εκατό δημοφιλείς καλλιτέχνες φωτογραφήθηκαν ως σύγχρονα αναγεννησιακά πορτρέτα χωρίς μαλλιά. Το μεγαλόπνοο φωτογραφικό project ξεκίνησε εδώ και ένα χρόνο περίπου και ολοκληρώθηκε τον Οκτώβριο. Η ομάδα του Koita ένιωσε επιτακτική την ανάγκη να αναλάβει δράση σχετικά με τον καρκίνο που συνεχίζει να αποτελεί μια μάστιγα της σύγχρονης κοινωνίας.

Στην εκδήλωση θα παραβρεθεί η εκπρόσωπος του ΚΕΔΜΟΠ-Χάρισε ζωή” κα Μ.Κώστογλου καθώς και δωρήτρια μυελού των οστών η οποία θα μιλήσει για την εμπειρία της.

Λεπτομέρειες

Ημερομηνία:
12 Δεκεμβρίου 2022
Ώρα:
19:00 - 21:00
Κατηγορία Εκδήλωση:

Χώρος Διεξαγωγής

ΤΟΚΥΟ
ΙΕΡΑ ΟΔΟΣ 41
ΑΘΗΝΑ, ΑΤΤΙΚΗΣ 11854 Ελλάδα
+ Χάρτης Google