Φόρτωση Εκδηλώσεις

« All Εκδηλώσεις

  • Αυτή η εκδήλωση έχει τελειώσει.

Παιδιά αγωνίζονται για παιδιά που… αγωνίζονται!!!

27 Δεκεμβρίου 2017 - 28 Δεκεμβρίου 2017

 

Τουρνουά καλαθοσφαίρισης παίδων κι εφήβων για διπλό φιλανθρωπικό σκοπό διοργανώνουν στις 27 και 28 Δεκεμβρίου ο Σύλλογος «Σερραίες Μανούλες» και οι ομάδες καλαθοσφαίρισης «Αθλητική Ένωση Σερρών» και «Πανσερραϊκός ΚΡΙ ΚΡΙ».

Μέσα στην περίοδο των εορτών και για δύο μέρες, αθλητές, γονείς και φίλαθλοι θα ενώσουν τις δυνάμεις τους με στόχο να εγγραφούν δότες μυελού των οστών στο ΚΕΔΜΟΠ- «ΧΑΡΙΣΕ ΖΩΗ» ενώ παράλληλα θα συγκεντρωθούν συσκευασμένα τρόφιμα για την κοινωνική κουζίνα του Δήμου Σερρών. 

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί με τη συμμετοχή του Συλλόγου Ιδιοκτητών Μέσης Εκπαίδευσης Φροντιστηρίων Ν. Σερρών, υπό την αιγίδα του Υπουργείου Εσωτερικών (Μακεδονίας Θράκης), του Ιατρικού Συλλόγου Σερρών και του ΟΠΑΚΠΑ Σερρών. 

Το μπασκετικό θέαμα αναμένεται πλούσιο. Αρχικά, θα αγωνιστούν μεταξύ τους οι ομάδες των φροντιστηρίων της πόλης των Σερρών ενώ θα ακολουθήσουν οι αναμετρήσεις των δυο Σερραϊκών ομάδων με την ιστορική Χ.Α.Ν.Θ. και τα Εκπαιδευτήρια Μαντουλίδη από τη Θεσσαλονίκη. 

 

Κατά τη διάρκεια του Τουρνουά θα υπάρχει δυνατότητα εγγραφής στο μητρώο εθελοντών δοτών μυελού των οστών με λήψη στοματικού επιχρίσματος από την εξειδικευμένη ομάδα του Τμήματος Αιμοδοσίας του Γ.Ν. Σερρών.

 

Πρόγραμμα Αγώνων

Τετάρτη 27.12.2017 (ΔΑΚ Κοιλάδας):

14:00 Αγώνες Φροντιστηρίων

16:30 Α.Ε.Σ – Μαντουλίδης

18:30 Τελετή έναρξης

18:30 Πανσερραϊκός ΚΡΙ ΚΡΙ – Χ.Α.Ν.Θ.

Πέμπτη 28.12.2017 (Ομόνοια):

11:00 Πανσερραϊκός ΚΡΙ ΚΡΙ – Μαντουλίδης

12:30 Α.Ε.Σ – Χ.Α.Ν.Θ.

«Παιδιά αγωνίζονται για παιδιά που αγωνίζονται» 27 & 28 Δεκεμβρίου γιατί το καλύτερο δώρο είναι η ζωή!

Λεπτομέρειες

Αρχή:
27 Δεκεμβρίου 2017
Τέλος:
28 Δεκεμβρίου 2017
Κατηγορία Εκδήλωση:

Χώρος Διεξαγωγής

Σέρρες
Ελλάδα + Χάρτης Google