Φόρτωση Εκδηλώσεις

« All Εκδηλώσεις

  • Αυτή η εκδήλωση έχει τελειώσει.

“Χορεύοντας για τη ζωή” Street Dance Show στην Πάτρα για τον εορτασμό της Παγκόσμιας Ημέρας Εθελοντή Δότη

5 Οκτωβρίου 2019 @ 20:00 - 21:00

Το ΚΕΔΜΟΠ – «Χάρισε Ζωή» ανταποκρινόμενο στο κάλεσμα του WMDA διοργανώνει, υπό την Αιγίδα της Ελληνικής Αιματολογικής Εταιρείας (ΕΑΕ) στην Πάτρα δράση ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης για την εθελοντική δωρεά μυελού των οστών με σύνθημα «Πάρε μέρος στην αλυσίδα – Γίνε και εσύ δότης».
Την Παρασκευή 4 Οκτωβρίου 2019 σε συνεργασία με τις Πολιτιστικές Ομάδες Φοιτητών του Πανεπιστημίου Πατρών (ΠΟΦΠΠ) και την Ομάδα «Will you ..Marrow me?» της Επιστημονικής Εταιρείας Φοιτητών Ιατρικής Ελλάδας του Παραρτήματος Πάτρας (ΕΕΦΙΕ) στη διασταύρωση της Αγίου Νικολάου και Ρήγα Φεραίου και ώρα 20.00 μ.μ. ένα χορευτικό δρώμενο δρόμου που φέρει τον τίτλο Street Dance Show – «Χορεύοντας για τη Ζωή».
Οι φοιτητές του Πανεπιστημίου Πατρών θα χορέψουν και θα μας ξεσηκώσουν σε ρυθμούς Latin και RnB, γιορτάζοντας μαζί μας την Παγκόσμια Ημέρα Εθελοντή Δότη. Παράλληλα, εκεί, θα βρίσκονται και στελέχη, εθελοντές δράσης και φίλοι του ΚΕ∆ΜΟΠ – «Χάρισε Ζωή», προκειμένου να ενημερώσουν και να ευαισθητοποιήσουν τους πολίτες σχετικά µε το πως µπορούν να γίνουν εθελοντές δότες μυελού των οστών.

Χώρος Διεξαγωγής

Αγίου Νικολάου & Ρ.Φεραίου
ΑΓΙΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΥ
ΠΑΤΡΑ, ΑΧΑΪΑΣ Ελλάδα
+ Χάρτης Google