Φόρτωση Εκδηλώσεις

« All Εκδηλώσεις

  • Αυτή η εκδήλωση έχει τελειώσει.

ΣΕΑ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ διοργανώνει εκδήλωση στα πλαίσια της Παγκόσμιας Ημέρας Υγείας

6 Απριλίου @ 10:00 - 14:00

Την  7η Απριλίου   γιορτάζουμε την Παγκόσμια Ημέρα Υγείας αλλά και τα 75 χρόνια από την Ίδρυση του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας. Το φετινό μήνυμα της ημέρας είναι «Υγεία για όλους», τονίζοντας τη σημασία της πρόσβασης όλων των ανθρώπων σε ποιοτικές υπηρεσίες υγείας. Για τον εορτασμό της μέρας αυτής , το Τμήμα Προαγωγής Υγείας του Δήμου Καρδίτσας, διοργανώνει μια σειρά από δράσεις που θα λάβουν σε κεντρικά σημεία της πόλης μας .
  • Ο Σύλλογος Εθελοντών Αιμοδοτών Ν. Καρδίτσας (Σ.Ε.Α) , συμμετέχοντας μετά από πρόσκληση του Δήμου μας , δίνει το παρών με τις κάτωθι δράσεις  :
  • 6/4/2024 σε ειδικά διαμορφωμένο περίπτερο , στην κεντρική πλατεία της πόλης μας, θα παρέχει ενημέρωση σε θέματα εθελοντισμού ενώ παράλληλα θα  λαμβάνει  δείγμα (σάλιο), για όποιον/οια ενδιαφέρεται να γίνει εθελοντής δότης μυελού των οστών .
  • 9/4/2024 Αιμοδοσία των μελών του  & όσων θέλουν να προσφέρουν προς τον συνάνθρωπο ,  στο αντίστοιχο τμήμα  του Νοσοκομείου μας.

 Έχει σημασία να γνωρίζεις ότι η Πρόληψη σώζει ζωές και ότι η Πρόληψη εξαρτάται από εμάς τους ίδιους που γίνεται στάση ζωής.

 

 

 

 

Λεπτομέρειες

Ημερομηνία:
6 Απριλίου
Ώρα:
10:00 - 14:00
Κατηγορία Εκδήλωση:

Χώρος Διεξαγωγής

Πλατεία Καρδίτσας
ΚΑΡΔΙΤΣΑ, ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ Ελλάδα + Χάρτης Google