Φόρτωση Εκδηλώσεις

« All Εκδηλώσεις

  • Αυτή η εκδήλωση έχει τελειώσει.

Στην Καλαμάτα το 1ο πανελλήνιο διασυλλογικό πρωτάθλημα ιστιοπλοΪας ΑμεΑ

10 Ιουνίου 2023 @ 10:00 - 11 Ιουνίου 2023 @ 18:00

Στην Καλαμάτα θα διεξαχθεί αυτό το Σαββατοκύριακο 10 & 11 Ιουνίου το 1ο πανελλήνιο διασυλλογικό πρωτάθλημα ιστιοπλοΐας ΑμεΑ με σκάφη τύπου HANSA 303.

Οι δράσεις θα γίνουν στο χώρο των εγκαταστάσεων του διοργανωτή Ναυτικού Ομίλου Καλαμάτας από τις 10 το πρωί έως τις 6 το απόγευμα. Να σημειωθεί ότι τα ιστιοπλοϊκά σκάφη ΑΜΕΑ παραχωρήθηκαν στον ΝΟΚ από τη σύμπραξη του Ιδρύματος La Fondazione Terzo Pilastro Internazionale και της Ελληνικής Ιστιοπλοϊκής Ομοσπονδίας.
Συνδιοργανωτής του πρωταθλήματος είναι η Περιφέρεια Πελοποννήσου ΠΕ Μεσσηνίας, ενώ το κεντρικό μήνυμα είναι «Βρες κι εσύ το δικό σου κύμα – Χάριζε ζωή- Γίνε δότης μυελού των οστών».Σε συνεργασία με το ΚΕΔΜΟΠ-“Χάρισε ζωή” θα μπορούν να εγγράφονται νέοι εθελοντές δότες μυελού των οστών.

Οι αγώνες θα πραγματοποιηθούν υπό την Αιγίδα της Ιεράς Μητρόπολης Μεσσηνίας και του Δήμου Καλαμάτας.  Η δράση υποστηρίζεται από το Ίδρυμα Γεωργίου και Βικτώριας Καρέλια, τη Μοτοδυναμική, την Λαλίζας ΑΕ, τη GenesisPharma, την Elpen, τον Ιατρικό Σύλλογο Μεσσηνίας και το Επιμελητήριο Μεσσηνίας και αφορά σε συνδιοργάνωση του Αρχέγονου Κύτταρου Αίματος, του ΔΙΕΚ Καλαμάτας, της «Φαος» ΚοινΣεπ, της ΑΜΚΕ Βιβλιοταξιδεύουμε, των Φίλων της Παράδοσης και την Σώτηρας Marine fuels.

 

Λεπτομέρειες

Αρχή:
10 Ιουνίου 2023 @ 10:00
Τέλος:
11 Ιουνίου 2023 @ 18:00
Κατηγορία Εκδήλωση:

Χώρος Διεξαγωγής

ΝΟΚ Καλαμάτας
ΝΟΚ παραλία Καλαμάτας
ΚΑΛΜΑΤΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ Ελλάδα
+ Χάρτης Google