Φόρτωση Εκδηλώσεις

« All Εκδηλώσεις

  • Αυτή η εκδήλωση έχει τελειώσει.

Το ΚΕΔΜΟΠ-“Χάρισε Ζωή” στη “Γιορτή Ζωής” του Πολιτιστικού Συλλόγου Σαραβαλίου

24 Φεβρουαρίου 2019 @ 17:30 - 21:00

Ο Ιστορικός & Πολιτιστικός Σύλλογος Σαραβαλίου με την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδος, σε συνεργασία με το ΚΕΔΜΟΠ (Κέντρο ενημέρωσης και προσέλκυσης Εθελοντών Δοτών Μυελού των Οστών) «Χάρισε Ζωή» του Πανεπιστημίου Πατρών και την στήριξη της «Φλόγας» (Σύλλογος Γονιών παιδιών με Νεοπλασματική ασθένεια), διοργανώνουν Επιστημονική Ημερίδα, που θα πραγματοποιηθεί 24 Φεβρουαρίου 2019 στο Πνευματικό Κέντρο Αγ. Νικολάου του Σαραβαλίου.

Στόχος της εκδήλωσης “Γιορτή Ζωής” είναι η ενημέρωση και ευαισθητοποίηση των πολιτών για την εθελοντική δωρεά μυελού των οστών, με σύνθημα «Γίνε και εσύ πηγή Ζωής! Γίνε Εθελοντής Δότης Μυελού των Οστών! ». Στην εκδήλωση θα βραβευτούν κορυφαίοι αθλητές της περιοχής, οι οποίοι έχουν διακριθεί πανελληνίως αλλά και παγκοσμίως και θα δώσουν το παράδειγμα με την εγγραφή τους ως εθελοντές δότες.

Ομιλήτρια στην εκδήλωση θα είναι η κ. Λίγκα Μαρία, ιατρός αιματολόγος, Α’ επιμελήτρια της Μονάδας Μεταμόσχευσης Μυελού των Οστών του Πανεπιστημιακού Γενικού Νοσοκομείου Πατρών “ΠΓΝΠ”. Χαιρετισμό θα απευθύνουν, η κ. Αγγελάκη Βάσω εκπρόσωπος του ΚΕΔΜΟΠ και η κ. Παπαϊωάννου Τασία εκπρόσωπος της «Φλόγας».

Μουσικά η εκδήλωση θα πλαισιωθεί με τις όμορφες μελωδίες του Συνόλου Μουσικής Δημιουργίας «Ευήκοον Μέλος»

 

Λεπτομέρειες

Ημερομηνία:
24 Φεβρουαρίου 2019
Ώρα:
17:30 - 21:00
Κατηγορία Εκδήλωση:

Χώρος Διεξαγωγής

Πνευματικό Κέντρο Αγίου Νικολάου Σαραβαλίου
ΣΑΡΑΒΑΛΙ ΠΑΤΡΩΝ
ΣΑΡΑΒΑΛΙ ΠΑΤΡΩΝ, ΑΧΑΙΑΣ Ελλάδα
+ Χάρτης Google