Φόρτωση Εκδηλώσεις

« All Εκδηλώσεις

  • Αυτή η εκδήλωση έχει τελειώσει.

Το ΚΕΔΜΟΠ – «Χάρισε Ζωή» στην 29η Αμφικτιονία ΣΥΛΛΟΓΩΝ & ΦΟΡΕΩΝ ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΗΣ ΑΙΜΟΔΟΣΙΑΣ

6 Οκτωβρίου 2018 @ 09:30 - 12:30

Η Πανελλήνια Ομοσπονδία Συλλόγων Εθελοντών Αιμοδοτών – Π.Ο.Σ.Ε.Α. διοργανώνει και φέτος τις δύο κορυφαίες εκδηλώσεις του Εθελοντικού Κινήματος της χώρας, την 16η Πανελλήνια Λαμπαδηδρομία Εθελοντών Αιμοδοτών και την 29η Αμφικτιονία Συλλόγων και Φορέων Εθελοντικής Αιμοδοσίας.

Το ΚΕΔΜΟΠ – «Χάρισε Ζωή», έχοντας την τιμή να προσκληθεί από τους διοργανωτές, συμμετέχει στη σημαντική αυτή εκδήλωση  που προάγει τις πανανθρώπινες ιδέες της εθελοντικής αιμοδοσίας και της δωρεάς οργάνων και ιστών σώματος.

Ο Καθηγητής Αιματολογίας και Επιστημονικός Υπεύθυνος του Κέντρου μας, κ. Αλέξανδρος Σπυριδωνίδης θα συμμετέχει ως σύνεδρος στην Αμφικτιονία το Σάββατο 6 Οκτωβρίου με εισήγησή που αναδεικνύει το έργο, την προσφορά και την αναγκαιότητα ανάπτυξης της συνεργασίας με τους Συλλόγους Εθελοντών Αιμοδοτών μέσα από την εμπειρία που αναδείχθηκε από την πολύχρονη συνεργασία Συλλόγων Εθελοντών με το «Χάρισε Ζωή» στον πανελλήνιο αγώνα καταπολέμησης της λευχαιμίας και της προσέλκυσης εθελοντών δοτών μυελού των οστών.

 

Λεπτομέρειες

Ημερομηνία:
6 Οκτωβρίου 2018
Ώρα:
09:30 - 12:30
Κατηγορία Εκδήλωση:

Χώρος Διεξαγωγής

Ξενοδοχείο Αστήρ
Πάτρα, Ελλάδα + Χάρτης Google