Φόρτωση Εκδηλώσεις

« All Εκδηλώσεις

  • Αυτή η εκδήλωση έχει τελειώσει.

Το “Χάρισε Ζωή” μαζί με τη “Φλόγα” στο Politia Tennis Club

3 Απριλίου 2019 @ 19:00 - 22:00

Ο Σύλλογος Γονιών Παιδιών με Νεοπλασματική Ασθένεια σας προσκαλεί την Τετάρτη 3 Απριλίου για να κρατήσουμε την «Φλόγα» αναμμένη στον υπέροχο χώρο του Politia Tennis Club, Αριστοτέλους 18, Κηφισιά. σε μια εκδήλωση που συνδυάζει την μόδα και τον χορό μέσα από την κοινωνική αλληλεγγύη και την αγάπη για τα παιδιά που έτυχε να έρθουν αντιμέτωπα με τον καρκίνο της παιδικής ηλικίας.
Από τις 19.00-22.00 θα υπάρχει η δυνατότητα για ενημέρωση και εθελοντική εγγραφή δοτών μυελού των οστών από το ΚΕΔMΟΠ-“Χάρισε Ζωή”.
Η παρουσίαση της εκδήλωσης θα γίνει από την κα Νένα Χρονοπούλου. Θα παρουσιαστούν εκπληκτικές δημιουργίες από τους καταξιωμένους στο χώρο της μόδας ενώ θα περπατήσουν για Φιλανθρωπικό σκοπό φίλοι από το καλλιτεχνικό στερέωμα, τον αθλητισμό, τη μόδα.
Σας προσκαλούμε να γίνετε δότες μυελού των οστών δίνοντας δεύτερη ευκαιρία για ζωή στα παιδιά αυτά και να ενημερωθείτε για το έργο του Συλλόγου Φλόγα από τους εκπροσώπους που θα είναι παρόντες. Υπεύθυνες για τη διοργάνωση της εκδήλωσης οι Μαρία και Χριστίνα Νούλια.

Λεπτομέρειες

Ημερομηνία:
3 Απριλίου 2019
Ώρα:
19:00 - 22:00
Κατηγορία Εκδήλωση:

Χώρος Διεξαγωγής

Politia Tennis Club
ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΟΥΣ 18
ΚΗΦΙΣΙΑ, ΑΤΤΙΚΗΣ Ελλάδα
+ Χάρτης Google