Φόρτωση Εκδηλώσεις

« All Εκδηλώσεις

  • Αυτή η εκδήλωση έχει τελειώσει.

Το “Χάρισε Ζωή” σε αθλητική κοινωνική εκδήλωση στο γήπεδο της Παναχαϊκής

12 Μαΐου 2019 @ 09:30 - 12:30

Η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας σε συνεργασία  με τη Μικτή Ομάδα Επίλεκτων ΣΕΛΕΣΤΕ 2017 και ο Σύνδεσμος Παλαιμάχων Ποδοσφαιριστών Πάτρας, ο Σύλλογος«SaveMoras» του διεθνή ποδοσφαιριστή κ. Βαγγέλη Μόρα και το  ΚΕΔΜΟΠ – «Χάρισε Ζωή» του Πανεπιστημίου Πατρών ενώνουν τις δυνάμεις τους και συστρατεύονται στον αγώνα ενάντια στη λευχαιμία και στα αιματολογικά νοσήματα.

Την Κυριακή 12 Μαΐου 2019 και ώρα 9.30 π.μ. – 12-30μ.μ. στο Στάδιο της Παναχαϊκής στην Πάτρα θα διεξαχθεί φιλικός ποδοσφαιρικός αγώνας, ΔΩΡΕΑΝ για τους θεατές,, ανάμεσα σε Επίλεκτες Μικτές Ομάδες στις οποίες  θα συμμετέχει και ο διεθνής ποδοσφαιριστής κ. Βαγγέλης Μόρας, όπως επίσης ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής κ. Σάββας Κωφίδης καθώς και άλλοι γνωστοί παίκτες, αθλητές και αθλήτριες. Η συμμετοχή όλων θέτει τον αθλητισμό στην υπηρεσία του ανθρωπισμού και της κοινωνικής προσφοράς.

Οι διοργανωτές καλούν κάθε ευαισθητοποιημένο άνθρωπο να δώσει το παρών στη εκδήλωση και να συμβάλλουν όλοι με τον τρόπο που μπορούν στην ευρύτερη διάδοση της εθελοντικής προσφοράς Μυελού των Οστών  καθώς και στην εγγραφή τους ως εθελοντές δότες.

Μετά το πέρας τού καθαρά αθλητικού μέρους της εκδήλωσης, θα ακολουθήσουν απονομές και βραβεύσεις στις εξέχουσες προσωπικότητες που θα τιμήσουν με την παρουσία και τη συμμετοχή τους την εκδήλωση.

Η όλη Εκδήλωση, τελεί υπό την αιγίδα της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας της‘Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Αχαΐας , την ευγενική αρωγή της ΠΑΕ Παναχαϊκής και τη στήριξη του αθλητικού σωματείου Νίκης  Προαστείου  Πατρών.

Την ευθύνη για τη διοργάνωση της εκδήλωσης έχει ο κος Δημήτρης Πιερρουτσάκος, Συνεργάτης-Εκπρόσωπος του FC Barcelona στην Ελλάδα, Πρόεδρος της Μικτής Ομάδας Επίλεκτων Σελέστε 2017 #EqualTeam, Ambassador (Πρέσβης) του  Γυναικείου  Ποδοσφαίρου και του#EQUALGAME στην Ελλάδα, Team Manager (Γενικός Αρχηγός, Τεχνικός Διευθυντής και Υπεύθυνος Επικοινωνίας) της Γυναικείας  Ομάδας  Ποδοσφαίρου της Νίκης Προαστείου Πατρών W.F.C.

Λεπτομέρειες

Ημερομηνία:
12 Μαΐου 2019
Ώρα:
09:30 - 12:30
Κατηγορία Εκδήλωση:

Χώρος Διεξαγωγής

ΓΗΠΕΔΟ ΠΑΝΑΧΑΪΚΗΣ
Αρχιεπισκόπου Μακαρίου 44
ΠΑΤΡΑ, ΑΧΑΙΑΣ Ελλάδα
+ Χάρτης Google