Φόρτωση Εκδηλώσεις

← Επιστροφήσε Εκδηλώσεις

ΠΑ.ΠΕΛ

Προσεχείς Εκδηλώσεις

Ιούνιος 2024

Η εθελοντική ομάδα ΠΑ.ΠΕΛ. στο Στρατόπεδο ΚΕΕΜ Σπάρτης

1 Ιουνίου @ 09:30 - 11:00
Στρατόπεδο ΚΕΕΜ Σπάρτης, Στρατόπεδο ΚΕΕΜ Σπάρτης
ΣΠΑΡΤΗΣ, ΣΠΑΡΤΗΣ Ελλάδα

Στις 1 Ιουνίου, από 09:30 έως 11:00 πμ, θα πραγματοποιηθεί στο Στρατόπεδο ΚΕΕΜ Σπάρτης ενημερωτική εκδήλωση και συλλογή δειγμάτων σιέλου για όσους επιθυμούν να γίνουν εθελοντές δότες μυελού των οστών σε συνεργασία με την εθελοντική ομάδα της κας Π.Ρόχας, καθηγήτριας στο ΠΑ.ΠΕΛ και το ΚΕΔΜΟΠ-Χάρισε ζωή. Έλα μαζί μας ! Γίνε το θαύμα που περιμένει ένα παιδί!

Find out more »

Η εθελοντική ομάδα του ΠΑ.ΠΕΛ. στο CYCLING FOR WINE στις Ρίζες Αρκαδίας

2 Ιουνίου @ 09:30 - 13:00
ΚΤΗΜΑ ΤΣΕΛΕΠΟΥ ΡΙΖΕΣ ΑΡΚΑΔΙΑΣ, ΡΙΖΕΣ ΑΡΚΑΔΙΑΣ
ΡΙΖΕΣ ΑΡΚΑΔΙΑΣ, ΑΡΚΑΔΙΑΣ Ελλάδα

Στο CYCLING FOR WINE  στο Κτήμα Τσέλεπου στις Ρίζες Αρκαδίας την  Κυριακή 2 Ιουνίου 2024  στις 9:30 π.μ.σε μια ποδηλαδάτα που διοργανώνεται στη μνήμη του Θέμου θα παραβρεθεί η κα Π.Ρόχας και η εθελοντική ομάδα του ΠΑ.ΠΕΛ. Θα πραγματοποιήσει ενημέρωση και συλλογή δειγμάτων σιέλου για όσους επιθυμούν να γίνουν εθελοντές δότες μυελού των οστών σε συνεργασία το ΚΕΔΜΟΠ-Χάρισε ζωή. Πάμε όλοι να χαρίσουμε ελπίδα.” “Γίνε δότης μυελού των οστών” .

Find out more »

Η εθελοντική ομάδα του ΠΑ.ΠΕΛ. στους φεστιβάλ μαχητικών τεχνών στη Δημητσάνα Αρκαδίας

22 Ιουνίου @ 10:00 - 13:00
ΔΗΜΗΤΣΑΝΑ, ΔΗΜΗΤΣΑΝΑ

Ο Αθλητικός Πολιτιστικός Σύλλογος ΑΕΤΟΙ ΓΟΡΤΥΝΙΑΣ διοργανώνει το 10ο Φεστιβάλ Μαχητικών Τεχνών στη Δημητσάνα στις 22 Ιουνίου και θα συμμετέχουν αθλητές από όλοι την Πελοπόννησο. Παράλληλα θα γίνει ενημέρωση και συλλογή δειγμάτων σιέλου για όσους επιθυμούν να γίνουν εθελοντές δότες μυελού των οστών σε συνεργασία με την εθελοντική ομάδα της κας Π.Ρόχας, καθηγήτριας στο ΠΑ.ΠΕΛ και το ΚΕΔΜΟΠ-Χάρισε ζωή. “Πάμε όλοι να χαρίσουμε ελπίδα.” “Γίνε δότης μυελού των οστών” .

Find out more »
+ Export Events