Στο 3ο forum Υγείας το Χάρισε Ζωή (6-7/6)

3o_forum_ygeias

Το συνεδριακό και εκθεσιακό διήμερο «3ο Forum Υγείας» θα πραγματοποιηθεί φέτος στις 6 και 7 Ιουνίου στο ξενοδοχείο «ΑΣΤΗΡ» στην Πάτρα (Ώρες λειτουργίας: 6/6 από 5:00 μ.μ. έως 10:00 μ.μ. και 7/6 από 10:00 π.μ. έως 3:00 μ.μ.), με κεντρική θεματική ενότητα «ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑΓΩΓΙΚΗ ΑΝΑΣΥΓΚΡΟΤΗΣΗ» και συμμετοχή από το Πανεπιστήμιο Πατρών. Το ΚΕΔΜΟΠ – Χάρισε Ζωή θα βρίσκεται και φέτος εκεί με stand για να προβάλλει το μήνυμα της εθελοντικής δωρεάς μυελού των οστών!

Με κεντρική θεματική ενότητα «ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑΓΩΓΙΚΗ ΑΝΑΣΥΓΚΡΟΤΗΣΗ», το «3ο Forum Υγείας» φιλοδοξεί να γίνει για μια ακόμη χρονιά τόπος ευρύτατων συναντήσεων και διαλόγου εκπροσώπων των αρμόδιων φορέων της πολιτείας και της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, των συλλογικών φορέων Υγείας της περιοχής, των φορέων του Ασφαλιστικού κλάδου, του Πανεπιστημίου Πατρών και γενικότερα της τριτοβάθμιας εκπαίδευσης, εκπροσώπων δημοσίων και ιδιωτικών νοσηλευτηρίων και διαγνωστικών κέντρων, εταιρειών του χώρου, εκπροσώπων του Τουριστικού κλάδου και επιχειρηματιών που άμεσα ή έμμεσα δραστηριοποιούνται στον χώρο της Υγείας και συλλογικοτήτων εθελοντικής προσφοράς σε κοινωνικές ανάγκες Υγείας.

Ειδικότερα στο «3ο Forum Υγείας» προτείνουμε να συζητηθούν οι ενότητες:

– Η υγεία ως βασικός πυλώνας στην παραγωγική ανασυγκρότηση της χώρας.

– Δημόσια και Ιδιωτική Υγεία: Αναζητώντας νέες αναπτυξιακές ισορροπίες

– Επιχειρηματικότητα και Υγεία – Έρευνα- Καινοτομία & Υγεία

– Αξιοποίηση Κλινικών Ερευνών στην Πράξη

– Η Πληροφορική στην Υγεία

– Αλληλεγγύη στην Υγεία

– Η Υγεία στα σχολεία.

Επίσης προγραμματίζουμε κατά τη διάρκεια του διημέρου εταιρικές παρουσιάσεις τεχνολογικών επιχειρήσεων και ερευνητικών φορέων που δραστηριοποιούνται στο χώρο της Υγείας.

Καθ’ όλη τη διάρκεια των εκδηλώσεων του «3ου Forum Υγείας» θα λειτουργεί και το εκθεσιακό τμήμα της διοργάνωσης με τη συμμετοχή αντιπροσωπευτικών εταιρειών του χώρου και φορέων.

Ομιλίες και σημαντικά γεγονότα του «3ου Forum Υγείας», θα φιλοξενηθούν on demand, στο Διαδικτυακό Εκθεσιακό Κέντρο (VEC) του «Σύμβουλου Επιχειρήσεων» που λειτουργεί στο διαδίκτυο στη διεύθυνση www.virtualexpocenter.gr. και όπου είναι αναρτημένες οι εκδηλώσεις και του «1ου & 2ου Forum Υγείας».

 

ΠΕΡΙΟΧΗ: Ξενοδοχείο Αστήρ
ΗΜΕΡ/ΝΙΑ: 06-07/06/2015
ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ: Αλεξάνδρα Σαρμά, Γεωργία Φελέσκουρα
ΔΕΙΓΜΑΤΟΛΗΨΙΑ: Ναι
ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ: Σύμβουλος Επιχειρήσεων
ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ:  2610 997510 (www.xarisezoi.gr)