Τα Καλάβρυτα συμμετέχουν στην “Αλυσίδα Ζωής”!

DSC_0019_1-LowRes

Τους μαθητές του Γενικού Λυκείου, του ΕΠΑΛ και του Γυμνασίου Καλαβρύτων επισκέφθηκε το  ΚΕΔΜΟΠ – Χάρισε Ζωή για να τους ενημερώσει για τη σημασία του εθελοντισμού και της συνεισφοράς στο συνάνθρωπο. Εθελοντές δράσης του Χάρισε Ζωή μίλησαν στους μαθητές και τους καθηγητές του σχολείου για την εθελοντική δωρεά μυελού των οστών και απάντησαν στα ερωτήματά τους.

DSC02772-LowRes

Στη συνέχεια όλοι μαζί σχημάτισαν μία Αλυσίδα Ζωής στον προαύλιο χώρο του σχολείου, κρατώντας μπαλόνια και ζωγραφιές, για να γιορτάσουν την Παγκόσμια Ημέρα Εθελοντή Δότη Μυελού των Οστών!

DSC_0035_1-LowResDSC02788-LowResDSC02790-LowRes

Μετά την ολοκλήρωση της εκδήλωσης, ευαισθητοποιημένοι οι καθηγητές του σχολείου εγγράφηκαν ως νέοι εθελοντές δότες, δίνοντας το θετικό παράδειγμα στους μαθητές τους.

DSC_0042_1-LowResDSC_0005_1-LowResDSC_0014-LowRes

Η εκδήλωση διοργανώθηκε με την πολύτιμη συνεισφορά των κ. Νικολάου Ραζή, Διευθυντή του Κέντρου Υγείας Καλαβρύτων, του κ. Βασιλειου Σπανού, Λυκειάρχη του Γενικού Λυκείου Καλαβρύτων, της κ. Βασιλικής Καντζαρη, Λυκειάρχη του ΕΠΑΛ Καλαβρύτων, και της κ. Ιωάννας Ροδοπούλου, Γυμνασιάρχη του Γυμνασίου Καλαβρύτων.

Η δράση πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο των πανελλαδικών εκδηλώσεων που διοργανώνει το ΚΕΔΜΟΠ – Χάρισε Ζωή σε μια σειρά πόλεων για τον εορτασμό της Παγκόσμιας Ημέρας Εθελοντή Δότη Μυελού των Οστών, με θέμα «25 εκατομμύρια ευχαριστώ».

ΠΕΡΙΟΧΗ: Καλάβρυτα
ΗΜΕΡ/ΝΙΑ: 17/09/2015
ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ: Αλεξάνδρα Σαρμά, Κατερίνα Γραφανάκη, Χριστίνα Καρακωνσταντή
ΔΕΙΓΜΑΤΟΛΗΨΙΑ: Ναι
ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ: Χάρισε Ζωή, Κέντρο Υγείας Καλαβρύτων, Γενικό Λύκειο Καλαβρύτων, ΕΠΑΛ Κλαβρύτων, Γυμνάσιο Καλαβρύτων
ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ: 2610 997510